info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yeniçiftlik te Uyuşturucu Operasyonu: 4 Tutuklama

Tekirdağ ın Marmara Ereğlisi İlçesi ne bağlı Yeniçitflik Beldesi ndeki bir kafede garson olarak çalışan 4 kişinin kaldığı evde 100 uyuşturucu hap, 3 paket halinde Bonzai uyuşturucu maddesi ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.4 şüpheli tutuklandı.

 

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'ne bağlı Yeniçitflik Beldesi'ndeki bir kafede garson olarak çalışan 4 kişinin kaldığı evde 100 uyuşturucu hap, 3 paket halinde Bonzai uyuşturucu maddesi ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 4 şüpheli tutuklandı. 
 
Yeniçiftlik Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir kafede garson olarak çalışan O.D. (25), S.K. (28), C.Ş. (26) ve M.A.U.'nın (26) çevrede uyuşturucu sattığı ihbarını aldı. Yaklaşık bir ay süren tekibin ardından jandarma ekipleri dün operasyon için düğmeye bastı. Şüphelilerin kaldığı evde yapılan aramada 100 uyuşturucu hap, 3 paket bonzai uyuşturucu maddesiyle, ruhsatsız tabanca ele geçirdi. 
 
Şüpheliler Jandarma Komutanlığı'ndaki ifadelerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından 'uyuşturucu satıcılığı' suçundan tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne konuldu.