info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yerel Yönetimler Toplantısı

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığınca düzenlenen aylık olağan ‘Yerel Yönetimler’ toplantısı Çerkezköy ilçesine bağlı Kızılpınar Beldesi’nde yapıldı. Toplantıda Tekirdağ’ın Büyükşehir Belediyesi’ne dönüşümü ve ilçe kongreleri görüşüldü.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’nın düzenlediği  ‘Yerel Yönetimler’ toplantısına, İl Başkanı Soner Çizen ile İl Yönetim Kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral, Çorlu İlçe Başkanı Adnan Volkan, Çerkezköy İlçe Başkanı Alaaddin Demirbağ, Malkara İlçe Başkanı Bulut Yıldırım, Hayrabolu İlçe Başkanı Halit Gürsoy, Şarköy İlçe Başkanı Osman Kurt, Saray İlçe Başkanı Mehmet Tuncel, Muratlı İlçe Başkanı Necla Arda, Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Battal Aydın, Malkara Belediye Başkanı  Birol Kaya, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ile AK Partili Belde Belediye Başkanları ve partililer katıldı.
İki gündem maddesi ile gerçekleştirilen toplantının ilk turunda, İlçe kongreleri ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.  Toplantının ikinci turunda ise Tekirdağ’ın Büyükşehir Belediyesi’ne dönüştürülmesi ile ilgili bilgilendirmeler yapılarak görüş alışverişinde bulunuldu.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Soner Çizen, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Tekirdağ’a  Büyükşehir  sözü vermesinin, hızla büyüyen kentin daha akılcı projelerle gelişmesini sağlayacağını vurguladı.

Çizen, Tekirdağ’ın çalışan bir Büyükşehir Belediyesi’ne ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, “Büyükşehir olmak bir il için bulunmaz bir nimettir. Ancak, doğru ellerin iş başında olduğu bir belediyecilik yönetimi ile vatandaş odaklı hizmet anlayışı gerçekleşebilir.

Türkiye genelinde iş başında bulunan Ak kadrolarımızın başarılı belediyecilik faaliyetleri  adeta tescillenmiştir. Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasıyla Ak kadrolar el ele vererek  Tekirdağ’ı başarılı belediyecilik anlayışı ile tekrar buluşturacaktır.” şeklinde konuştu.

Çizen sözlerini şöyle noktaladı:  “Bölgenin en pahalı çöp ihalesini gerçekleştiren, Muratlı Caddesi’ne arpacık ekme düşüncesini vatandaşta oluşturan zihniyetlerin belediyeciliği ile ‘hizmet yapıyorum’ sanmak kendini kandırmaktan başka bir işe yaramaz. Büyükşehir büyük düşünenlerin işidir ve bizler büyük düşünen bir partinin mensuplarıyız.”

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığınca düzenlenen aylık olağan ‘Yerel Yönetimler’ toplantısının kapanış bölümünde  katılımcıların görüşlerine yer verilerek bilgi alışverişinde bulunuldu.