info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yeşilay Tekirdağ İl Başkanlığı`nda Zafer Soykırlı Dönemi Başladı

Tekirdağ Yeşilay il başkanlığı yönetim kurulu bünyesinde görev değişimine gitti.

Yeni yönetimde görev değişikliği sonucu, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Destek Hizmetleri başkanı Zafer Soykırlı, Yeşilay’ın yeni il başkanı oldu.

Başkanlık devir teslim töreni sonrasında bir açıklama yapan Sadık Baş; “Yeşilay başkanlığımız bünyesinde yapmış olduğumuz görev, bir bayrak yarışıydı. Görev süresince bilgi ve tecrübelerimiz doğrultusunda elimizden geldiğince YEŞİLAYIMIZI ön plana çıkarma gayesiyle gerekli çalışmaları yaptık. Süreç içerisinde desteklerini esirgemeyen kişi, kurum, kuruluş ve tüm dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Bundan sonraki süreçte de birlikte olacağız, biriz, beraberiz.

Yeşilay’ımızın başarısı için elimizden gelen üstün gayret ile her daim maddi ve manevi olarak Zafer başkanımızın yanındayız. Yeşilay’ımıza, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun” Dedi. Yeşilay il başkanlığı görevine getirilen Zafer Soykırlı; “Bağımlılıkla mücadelede ulusal ve uluslararası düzeyde öncü rol oynayan bir Yeşilay olma vizyonumuzu, paydaş kurumlarımızın çok kıymetli destekleri ile daha ileri taşıma gayesiyle çalışmaya devam edeceğiz. İnsan onurunu-saygınlığını temel alan, toplumu, gençliği ayrım gözetmeden zararlı alışkanlıklardan korumak için çalışan, millî-ahlaki değerleri gözeterek, bilimsel metotlar kullanarak tütün, alkol, uyuşturucu madde, teknoloji, kumar, vb. Bağımlılıklarla mücadele eden, önleyici-rehabilite edici halk sağlığı ile savunuculuk çalışmaları yürüten bir sivil toplum kuruluşu olma misyonumuz doğrultusunda almış olduğumuz bayrağı daha ileriye taşıma gayesiyle, dur-durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle 4 yıl önce şahsımı Yeşilay il başkanlığı yönetim kurulu üyeliğine layık görerek, Yeşilay ailemiz bünyesine katılmamı sağlayan kurucu başkanımız Sayın Şener Çelikayar’a, beni bu ulvi göreve layık gören Sadık Baş başkanıma ve kıymetli yönetim kurulu üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyor, minnet ve şükranlarımı sunuyorum” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin