info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
Dolar Satış
:
Euro Alış
:
Euro Satış
:
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası Tekirdağ da Yapılıyor

Türkiye Judo Federasyonu nun 2013 Faaliyet Programında yer alan Yıldızlar Balkan Şampiyonası Tekirdağ Atatürk Spor Salonu nda başladı.

9 Balkan Ülkesinden 1000'i aşkın sporcunun mücadele edeceği Yıldızlar Balkan Şampiyonası'nın Açılış törenine katılan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç açılış konuşmasında, böylesine büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası'na ev sahipliği yapmak bizi oldukça mutlu etti. Balkan ülkelerinden 1000'i aşkın sporcu ilimizde. Ben bu şampiyonanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, katılan tüm ülkelerin sporcularına da başarılar diliyorum" dedi.
 
Konuşmaların ardından Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal tarafından Başkan Dalgıç başta olmak üzere, Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Abdülkerim Kasap'a, Tekirdağ Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç'a, Başkan Yardımcısı Hasan Önbey'e, Judo İl Temsilcisi Mehmet Şilli'ye ve Milli Takım Judo Antrenörü Nelda Şilli'ye birer plaket verildi. Müsabakaları bir süre takip eden Başkan Dalgıç, kategorilerinde dereceye giren sporculara da madalya ve sertifikalarını verdi. Türkiye Yıldız Milli Judo Takımı Şampiyonaya 100 sporcu 12 antrenör ile katılıyor.