info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yılların Mobilyacısı Fikri Taşcan Ekonomik Sıkıntıdan Dolayı İntihar Etti

Tekirdağ Yeni Sanayi Sitesinde meydana geldi edinilen bilgiye göre bir süredir işleri ile alakalı ödemelerde sorun yaşadığı borcu olduğu bildirilen (64),yaşındaki iş adamı Fikri Taşcan bunalıma girerek işyerindeki kendine ait yazıhanede oğlu Ayhan Taşcan’ın engellemesine rağmen başına bir el ateş ederek yaşamına son verdi.

Tekirdağ Yeni Sanayi Sitesinde Mobilya,Laminat ,Parke,Sunta ve yer döşemesi işi yapan (64),yaşındaki üç çocuk babası Fikri Taşcan sabah işyerine geldikten sonra üst katta bulunan yazıhanesine çıktı.Alt katta bulunan oğlu Ayhan Taşcan’da yanına geldi bir süre telefon görüşmesi yaptıktan sonra bilinmeyen bir nedenle çekmecede bulunan kendine ait silahı çıkararak kafasına bir el ateş etti.

YANINDA BULUNAN OĞLU ‘DA İNTİHAR ETMEK İSTEDİ


Olay bu sabah saat 10.15 civarında Tekirdağ Yeni Sanayi Sitesinde meydana geldi edinilen bilgiye göre bir süredir işleri ile alakalı ödemelerde sorun yaşadığı  borcu olduğu bildirilen (64),yaşındaki iş adamı Fikri Taşcan bunalıma girerek işyerindeki kendine ait yazıhanede oğlu Ayhan Taşcan’ın engellemesine rağmen başına bir el ateş ederek yaşamına son verdi. İş yerinde çalışan sekreter tarafından 112 ACİL’in çağırılması ile gelen sağlık ekipleri yerde yatan Fikri Taşcan’ı muayene ederken bir anda babasının silahını alarak kendi kafasına doğru sıkmak istedi fakat amcası ve sağlık ekipleri ile bir el daha ateş edildi.Babasının öldüğünü gören Ayhan Taşcan  sinir krizi geçirerek üst kattan aşağıya inerek alt kattaki yazıhane camlarına yumruk ile camları kırdı ve elleri kesildi.Olay yerine çok kısa zamanda  gelen Asayiş Ekipleri Ayhan Taşcan ve sekreteri ve  112 sağlık ekipleri görevlilerinin ifadelerini alarak olayın aydınlanması için soruşturma devam ediyor. Baba Taşcan’a ilk mudahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri  yaptı.Fakat tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

OLAY YERİNDE POLİS İNTİHAR NOTU BULDU

Fikri Taşcan’ın intiharından sonra olay yeri inceleme ekipleri titiz bir çalışma başlatarak delilleri ve silaha ait mermileri toplarken masada birde çocuklarına yazdığı bir not buldu.

Çocuklarına bırakmış olduğu Notta borçlu olduğu yerleri ve yapacakları ödeme miktarlarını ve mutlaka bu borçları ödemeleri gerektiğini vurgulayan baba Taşcan “Ölümümden hiç kimse sorumlu değildir kısmet buraya kadarmış hoş çakalın çocuklar” diye yazmış.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı incelemelerden sonra Ceset Adli Tıp’a gönderilmek üzere ambulans’a konuldu

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş  ekipleriyle beraber olayın meydana geldiği Yeni Sanayi sitesindeki Taşcan Mobilya mağazasına İl Emniyet müdürü Necdet Çelikbilek,Müdür Yardımcıları,Asayiş Müdürü ve diğer görevliler gelerek,İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek “olayla ilgili soruşturmayı derinleştirerek sürdürüyoruz “ dedi.

Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber Gazetesi