info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yol Vermiyorlar Diye Havaya Ateş Ettiler

Çorlu da bir araçtan silah atarak ilerleyen şüphelilerin peşine düşen polis ekipleri ile şüpheliler arasında kovalamaca yaşandı.

 

Çorlu'da bir araçtan silah atarak ilerleyen şüphelilerin peşine düşen polis ekipleri ile şüpheliler arasında kovalamaca yaşandı. Şüphelilerin 'diğer sürücülerin trafikte yol vermedikleri' gerekçesiyle havaya ateş ettiklerini söylemesi polisleri bile hayrete düşürdü.
 
Otomobilden silahla havaya ateş eden şüpheliler, diğer araçların kendilerine yol vermediğini bu nedenle ateş ettiklerini öne sürdü. Çorlu'da "155 Polis İmdat" telefonuna yapılan ihbar sonrasında polis ekipleri teyakkuza geçti. İddiaya göre, Atatürk Bulvarı Santral ışıklardan Havuzlar istikametine seyreden bir otomobilden silahla ateş edildiği ihbarının ardından bölgeyi ablukaya alan polis ekipleri, plakası verilen 59 ZY 741 plakalı aracı aramaya Havuzlar istikametindeki tüm cadde ve sokaklarda aramaya başladı. Mustafa Kemal Caddesi üzerinde de ateş ettikleri ihbarıyla verilen adrese doğru yönelen polis ekipleri, bölgede vatandaşlardan da bilgi aldı. Polis ekipleri, vatandaşların "Ateş ederek seyrediyorlar" iddiasının ardından Havuzlar istikametine seyrettiği belirlenen aracın peşine düştü. 'Dur' ihtarında bulunan polis ekiplerine aldırış etmeyen şüphelilerle polis ekipleri arasında kovalama başladı.
 
Yaşanan kovalamaca, Mustafa Kemal Caddesi, Havuzlar bölgesi sonrasında Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde son buldu. Bülent Ecevit Bulvarı'nda şüphelileri durduran ve gözaltına alan polis ekipleri, yaptıkları aramada 2 adet kuru sıkı silah ele geçirdi. Araç üzerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, yakalanan şüphelilere neden araçla seyir halindeyken ateş ettiklerini sordu. Bunun üzerine şüpheli şahısların, "Santral ışıklarda yol istedik, yol vermediler. Bu yüzden de ateş ettik" demeleri dikkat çekti.
 
Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürülen 4 şüpheli ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.