info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yüceer’den Büyükyoncalı Kurtuluş Günü Mesajı

CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Sn. Candan YÜCEER’in Büyükyoncalı’nın düşman işgalinden kurtuluş günü sebebi ile mesaj yayınladı.

Büyükyoncalı Beldemiz’in düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümünü kutlamanın, coşkusunu, gururunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. 
 
Ulusumuz, özgürlüğünü ve bağımsızlığını büyük mücadelelerle kazanmıştır. 
 
Türk ulusu, Kurtuluş Savaşı’nda kadınıyla, genciyle, yaşlısıyla, çocuğuyla topyekun tarihin akışını değiştiren, dünyaya örnek teşkil eden bir mücadele vermiştir. Emperyalistlere karşı verilen bu onurlu mücadele mazlum ülke insanlarına da umut olmuştur.
 
Cumhuriyet ile taçlandırılan bu mücadelenin arkasında Türk milletinin canıyla, kanıyla ödediği diyet vardır, fedakârlık vardır, vatan sevgisi vardır, esarete hiçbir koşulda razı olmayan bir ulus vardır!
 
Bağımsızlık tutkusundan hiçbir zaman taviz vermeyen Büyükyoncalı halkı da Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlatılan milli mücadelenin en ön saflarında yer almıştır.
 
Büyükyoncalılar da vatan topraklarının düşman işgalinden kurtarılması için eşi benzeri görülmemiş bir mücadele örneği göstermiştir. Bizler de atalarımızın bize bıraktığı bu kutsal mirasa her zaman sahip çıkacağız.
 
Bu duygu ve düşüncelerle Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu uğurda canlarını vermiş şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.
Büyükyoncalı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yılını bir kez daha kutluyor, tüm Büyükyoncalı hemşerilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum.