info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yüksekten Düştü Zannedildi

Çorlu da meydana gelen olayda bir inşaatta yüksekten düşme olayının meydana geldiği ihbarı polis ve sağlık ekiplerini harekete geçirdi.

 

Çorlu'da meydana gelen olayda bir inşaatta yüksekten düşme olayının meydana geldiği ihbarı polis ve sağlık ekiplerini harekete geçirdi. Olay yerine kısa sürede ulaşan ekipler, yüksekten düşme olayının yaşanmadığını, tansiyonu düşen bir kişinin baygınlık geçirdiğini tespit etti. Polis emeklisi olduğu belirtilen kişi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
Edinilen bilgilere göre olay Çorlu Cem Evi yakınlarında yapımı süren bir inşaatta meydana geldi. İnşaatta yüksekten düşme vakası meydana geldiğinin bildirilmesi ile harekete geçen 112 Acil Servis ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı. Cengiz B. (50) adlı kişinin sıcakların da etkisi ile tansiyonunun düşmesi sonucu baygınlık geçirdiğini belirleyen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları Cengiz B.'yi, Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırarak tedavi altına aldı. Olayla ilgili olarak başlatılan incelemenin sürdürüldüğü bildirildi.