info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yurdumuzu Tesadüflere Bırakmayız

Çerkezköy Ülkü Ocakları Cumhuriyet’in ilanının 90.yıldönümü ve Çerkezköy’ün kurtuluşunun 91.yıldönümü dolayısıyla bir program düzenledi.

GENÇLİĞE HİTABEYİ OKUDULAR
 
Önceki akşam saat 17.00’de Ülkü Ocakları önünde gerçekleşen programa Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday adayı Oktay Temel, İlçe Teşkilatı üyeleri, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ ile ülkü ocakları üyeleri katıldı. Programda ilk olarak Yavuz Selim Çelik gençliğe hitabeyi okudu. Gençliğe hitabenin okunmasının ardından konuşan Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ “Büyük Kurtuluş savaşı verilmesinin ardından kurulan Cumhuriyetimizin 90.yılını ve Çerkezköy’ümüzün Kurtuluşu’nun 91.yıl dönümünü kutluyoruz. Türk milletine tahakküm kurmak isteyenler ve son yurdumuzdan sürmek için her fırsatta boğazımıza yapışan soysuzlar Cumhuriyet’in ilanı ile yeniden ne yapacaklarını şaşırmış ve buz kesmişlerdir. Açıkça söylemek isterim ki, Türk milletinin ruhu tarihin hiçbir döneminde zapt olunmamıştır” dedi.
 
“YURDUMUZU TESADÜFLERE BIRAKMAYIZ”
 
Türkün kudretinin hiçbir dönemde kırılmadığını ifade eden Aktuğ “Bu nedenle Türk milletinin manda ve himaye altına alınması da asla mümkün olmamıştır. Gerekirse her birimiz Hasan Tahsin, her birimiz Yüzbaşı Şeref oluruz, sonuna kadar direniriz. Her birimiz Konak’taki hükümet binasına şanlı Türk bayrağını çeken kahramanlık oluruz. Her şeyi göze alırız. Günü gelir her birimiz Mustafa Kemal olur “Ya İstiklal Ya ölüm” seslenişinin çerçevesinde halka halka toplanarak yurdumuzu tesadüflere bırakmayız. Zaman olur başbuğumuzun seslenişlerine “Emret akşam namazını Karabağ’da kılalım Başbuğum” diye cevap veririz. Gün gelir liderimiz Devlet Bahçeli’nin arkasında Ani harabelerinde yeniden Türk’ün dirilişi ruhuyla saf tutarız. Bu kapsamda Türkiye Cumhuriyeti; şehit kanıyla, savaş meydanlarındaki kahramanlıklarla ve halkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz fedakarlıklarla vücut bulmuş ve sonsuza kadarda bulacaktır” diye konuştu.
 
ANDIMIZ HEP BİRLİKTE OKUNDU
 
Aktuğ “Bu vatanı bizlere vatan olarak bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bütün kurucu kahramanları ve şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyor, onu bugüne kadar koruyan Türk milleti adına hepsine yüce Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ’un konuşmasının ardından Şevval Sözen ülkü ocakları üyeleri ile birlikte andımızı okudu.