info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yurt Partisi Genel Başkanı Saadettin Tantan 1 Nisan da Tekirdağ da

Tekirdağ Genç Girişimciler ve Yöneticiler Derneği nin düzenlediği Siyaset Günleri Programı nın ikinci konuğu olan Yurt Partisi Genel Başkanı Saadettin TANTAN, 1 Nisan 2010 Perşembe günü saat 19:00 da Valilik Kültür Merkezi nde gençlerle ve Tekirdağlılarla buluşacak.

İlk hafta Belediye Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen organizasyonun saatinin erken olması nedeniyle katılamayanların geri bildirimleri doğrultusunda başlangıç saatini 19:00 a aldıklarını bildiren GeGiYD Yönetimi, katılmak isteyenlerin yer konusundaki değişikliğe de dikkat etmelerini istedi.

KONFERANS ÖNCESİ KOKTEYL

Saat 19:00 da yaklaşık yarım saatlik bir kokteyl ile misafirlere kuru pasta ? çerez ve içecek ikramları olacağını dile getiren Genç Girişimciler ve Yöneticiler Derneği Başkan Yardımcısı Murat Emre KERVANCILAR, ardından konferansa geçeceklerini belirtti.

KONU "TÜRKİYE DE BÜROKRASİ ? SİYASET İLİŞKİSİ"

Bir dönem Bakanlık yapan, öncesinde de bürokrat olan Saadettin TANTAN, tam da geçmişine uygun bir konu ile Tekirdağlıların karşısında olacak. "Türkiye de Bürokrasi ? Siyaset İlişkisi" konulu konferansın ardından, Tekirdağlıların sorularına cevap verecek.

HERKES DAVETLİ, ANCAK KAYIT ŞART

Organizasyonun tüm Tekirdağlılara açık olduğunun altını çizen Başkan Nur Erdem ÖZEREN, katılmak isteyenlerin, yer ? saat değişikliği gibi konularda bilgilenmeleri ve 9 hafta sonunda sertifika almaları için kayıt yapmaları gerektiğinin altını çizdi.