info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yurt Petrol Çerkezköy’de Törenle Açıldı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesin hizmet verecek Yurt Petrol düzenlenen törenle açıldı.

Çerkezköy ilçesinin bir sanayi bölgesi olması ve devamlı nüfus artışı ile büyümesi ve gelişmesiyle her gün her alanda yeni iş yerleri de hizmete açılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Fevzipaşa Mahallesi Güveniş Caddesi BSH açık oto parkının yanında Rahmi Yılmaz, Salih Yılmaz ve Gürkan Kesim’im ortak olduğu akaryakıt sektöründe hizmet verecek olan Yurt Petrol, hizmete açıldı. 
 
Türkiye Petrolleri Bölge Satış Müdürü Oktay Leblebicioğlu açılışta yaptığı konuşmada Türkiye Petroleri olarak güvenli ve kaliteli petrol verdiklerini ve kamu sermayesi ile de hizmet eden tek kuruluş olduklarını belirtti. Leblebicioğlu, "Çerkezköy’de Türk Petrolleri olarak Çerkezköy ve bölge halkına yeni bir hizmet sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türk petrolleri olarak sektörün acımasız rekabet ortamında iş stresinizin eksik olmadığını en iyi bilenlerdeniz. Amacımız uzun vadede sektörde söz sahibi olmak ve bu nedenle de bayi ağını genişletmiş, kalite ve güvenle özdeşleşmiş milli değerlere sahip fiyatı uygun bir Türkiye Petrolleri markasını oluşturmak istiyoruz" dedi. 
 
Leblebicioğlu’nun ardından konuşan Ak parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Rahmi Salih kardeşler ile Gürkan Kesim’in ortaklığının girişimciler örnek olacağını belirterek, "Yurt Kesim Petrol’ün Çerkezköy ve bölgemiz için çok hayırlı bir yatırım olduğunu belirtmek istiyorum. Bu yatırım güzel bir birliktelik içinde güzel bir ortaklık kurularak gerçekleşmiş olması tüm girişimcilere de örnek olacaktır. Hayırlı olsun" ifadelerini kaydetti. 
 
"ÇERKEZKÖY’ÜN MARKA DEĞERLERİ OLAN GİRİŞİMCİ BİR KENT OLARAK ANILMASINI İSTİYORUZ"
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise Çerkezköy'ün yüzlerce fabrikanın yer aldığı ve on binlerce çalışanın bulunduğu yer olduğunu dikkat çekerek, "Çerkezköy hızla büyüyen ve gelişen bir ilçemiz. Biz Çerkezköy’ün bir marka değerleri olan girişimciliğe yer veren bir ilçe olarak anılmasını istiyoruz. İlçemizde her alanda iş birliği yaparak yeni iş yerleri kazandıracak olan girişimcilerimizin de böyle birliktelik içinde olmasını temenni ediyorum. Rahmi Yılmaz, Salih Yılmaz ve Gürkan Kesim’e bu güzel girişimleri nedeniyle kutluyor ve hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. 
 
Konuşmaların ardından Saray İlçe Müftüsü Bahri Şamat dua okurken, açılış kurdelesi protokol mensupları tarafından hayırlı olsun temennisiyle kesildi. 
 
Açılışa, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Türkiye Petrolleri A.Ş. Bölge Satış Müdürü Oktay Leblebicioğlu, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Akdeniz, Saray İlçe Müftüsü Bahri Şamat, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli, Çerkezköy Belediyesi’ni Temsilen Belediye Meclis üyesi Nedim Yılancı, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Şoförler Odası Başkanı Yaşar Kuş, Peryön Başkanı Özber Çetin, ÇTSO Başkan Yardımcısı İsmail Akın, ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy, Çerkezköy Belediyesi eski Başkanı Ali Ertem, ADD Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op. Dr. Ayhan Arslan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sait Yazı, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Çerkezköy İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Demirbağ, AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Mavi Minibüsler Kooperatifi Başkanı İlhami Yörük, Çerkezköy Araç Sahipleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, Veliköy Belediye eski Başkanı Hanifi Belindir, Büyükyoncalı Belediye Eski Başkanı Nurettin Yılmaz, Çerkezköy Belediye Meclisi Üyeleri, Saray Belediye Meclis üyeleri, esnaflar, şoförler, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
 
Açılış sonrası satışlara başlayan petrol istasyonunun ilk müşterisi Mavi Minibüslerden 59 M 7134 plakalı araç sahibi Mehmet Çavuş oldu. Çavuş, TP’nin ilk müşterisi olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.