info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yusuf Harputlu, Çerkezköy’deki Hayranlarını Coşturdu

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından Kızılpınar’da birlik ve beraberlik konseri düzenlendi. Konserde sahne alan Yusuf Harputlu, Çerkezköy’deki hayranlarını coşturdu.

Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda önceki akşam düzenlenen programa Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, AK Parti Çerkezköy Belediye meclis üyesi adayları ile binlerce vatandaş katıldı. Programda konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem birlik ve beraberlik mesajları verdi. Kızılpınar’ı Çerkezköy’den daha iyi hale getireceklerini kaydeden Ertem, “Büyükşehir yasası ile birlikte Kızılpınar Beldemiz Çerkezköy’e bağlandı. Bundan sonra bir ve beraberiz” diye konuştu. 
 
Seçimlere kısa bir süre kaldığını kaydeden Ertem, “Bugüne kadar siyaset adamı değil dava adamı oldum. Bizim için Tekirdağ Büyükşehir önemlidir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni kazanamazsak yetim kalırız. AK Parti bayrağını Büyükşehir’de de dalgalandırmamız lazım. Çerkezköy’de seçimi vatandaşlarımızın desteği ile AK Parti kazanacaktır. Kızılpınar’da oturan meclis üyesi adaylarımız Kamil Yiğit, Seyithan Caferoğlu, Ali Dönmez, Dilaver Burak ve Nevzat Teker ile birlikte bundan sonra Kızılpınar’lı hemşehrilerimizin hizmetinde olacağımıza söz veriyorum” dedi. 
 
Ali Ertem’in konuşmasının ardından sahneye sevilen türkücü Yusuf Harputlu çıktı. Yusuf Harputlu birbirinden güzel türkülerini Kızılpınarlılar için söylerken, meclis üyesi adayları ile birlikte konser alanına inen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ise halay çekti. Kızılpınarlı vatandaşlara unutulmaz bir gün yaşatan Yusuf Harputlu’ya günün anısına çiçek takdim edildi.