info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yusuf Sert ten Buruk Veda

Yusuf Sert ten Buruk Veda

Yaklaşık 10 yıl önce Tekirdağ Anadolu Öğretmen Lisesine Müdürlüğüne ve daha sonra yapılan müdür rotasyonuyla Malkara Anadolu Lisesi Müdürü olarak görev yapan, değerli üyemiz Yusuf SERT kendisinin verdiği ani bir kararla Antalya-Kaş ilçesi İmam Hatip Lisesi tarih öğretmenliğine atandı. Veda etmek amacıyla 6 Eylül Perşembe günü sendikamıza gelerek; ‘Yaklaşık 10 yıl önce Tekirdağ Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürlüğüne ve akabinde Malkara Anadolu Lisesi Müdürlüğünde görev yaptım. Bu süre içerisinde elimden geldiği ve gücümün yettiğince hak ve adalet ölçülerinden ayrılmamaya çalıştım. Çalışma arkadaşlarımın ve sendikamın her zaman yardım ve desteğini gördüm. Bu nedenle başta sendika yöneticilerime ve tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Haklarınızı helal ediniz.’ dedi.
 Daha sonra söz alan Türk Eğitim Sen Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer DOĞAN ’Bu sözleri duyduğumuzda şaka gibi gelen ayrılma olayının ne kadar gerçek olduğunu anladık ve üzüldük. Toplumsal değerlerin çok oynak olduğu bugünlerde makam mevki uğruna kişiliğinden ödün vermeyen, yanlış uygulamaların yandaşı olmayan, baskılara boyun eğmeyen, adam gibi bir adamdı. Bu nedenle gidişi bizim için büyük bir kayıptır. Andre Mazerelle’ nin dediği gibi ‘işin güç kısmı adam olmak değil adam kalmaktır.’ O erdemli bir insan ve zerafet timsaliydi. Ve adam kalmayı da başardı.
 ‘Değerli dost Tekirdağ eğitimine ve ülkemiz eğitimine verdiğiniz katkılardan dolayı sana sonsuz teşekkürler. Bizim gözümüzde çok başarılıydın, başarıların da daim olsun. Haklarımız helal olsun.’ dedi.