info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Zabıta Müdürü Fevzi Akyel Görevden Alındı

Tekirdağ Belediyesi Zabıta Müdürü Fevzi Akyel, görevden alınmasıyla ilgili “Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz’in kişisel egoları yüzünden görevden alındım” dedi.

FEVZİ AKYEL’İN HİZMETLERİ
 
09.08.2010 Yılında trafik zabıtasını kurmak üzere göreve getirilen Fevzi Akyel göreve geldikten kısa bir süre sonra 3 araç ve 1 motorize ekiple trafik zabıtasını hizmete geçirerek yönetmeliklerini belediye emir ve yasaklarını belirleyerek hizmete soktu.
Yaptığı başarılı çalışmalar ile trafik zabıtasının kurulmasının şehir içi trafiğine ne kadar yararlı olduğunu ispatladı.
 
Trafik zabıtası görevinin haricinde, otogar ve otopark işletmeciliğinin sorumluluğunu da üstlenerek çalıştığı kuruma sürekli gelir getirisi sağladı.
 
10.000 ÖĞRENCİYE DERS DESTEĞİ
 
Bugüne kadar hiç kimsenin yapamadığını yapmış, Eski İskele Liman Girişine ‘tahsilat mobo kabini’ koyarak, limana giren tüm araçlardan ücret alınmasını sağladı.
 
Tekirdağ Belediyesi’ne tarihinde bir ilk yaşatarak ‘Marmara Belediyeler Birliği Altın Karınca Ödül Yarışması’nda Tekirdağ Belediyesi’nin ödül kazanmasını bildi.
 
Sahil dolgu ve Hürriyet Mahallesi İş Okulu bahçesine T.S.E standartlarında trafik eğitim pisti kurdurmuş, öğrencileri okullardan belediye otobüsleri ile aldırarak bu pistlerde trafik zabıtasınca trafik eğitimi verdirerek, yine aynı araçlarla ders bitiminde okullara kadar bıraktırılmasını sağladı. 2010 yılından beri, bu hizmetleri sayesinde; yaklaşık 10.000 ilköğretim öğrencisine ders verilmesini sağlayarak Türkiye’de bir ilke imza attı.
 
“SİNAN ÇETİZ’İ GÖLGEDE BIRAKTIĞIM İÇİN…”
 
Fevzi Akyel, Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz’in kişisel egoları yüzünden görevden alındığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı: “ Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç tarafından görevden alınma kararım onaylandı. Çünkü yaptığım başarılı çalışmalar ile halkın büyük takdirini kazandım. Bu başarılar yüzünden Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nü ve  Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz’i gölgede bıraktım. Bunu kendine yediremeyen, bu başarılı çalışmalar altında ezilen Ulaşım Müdürü ve Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, bir yemek davetiyesini mazeret gösterilerek beni görevden aldırmıştır.” dedi.