info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ziyaeddin Akbulut: "Tekirdağ Bizimle Çağ Atlayacak"

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, beraberinde Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca ve partili yöneticilerle birlikte, Trakya Gazeteciler Birliği Başkanı Naci Akyazı yı ziyaret etti.

Milletvekili Akbulut, TBMM Genel Kurulu'nun, 24. Dönem 3. Yasama Yılı'nı tamamlayarak, 1 Ekim 2013 Salı gününe kadar tatile girdiğini anımsatarak, Meclisin tatile girmesinin ardından ziyaret ve temaslarına Akyazı'yı ziyaretle başladığını bildirdi.
 
AK Parti Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut, önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerde Tekirdağ'da, mutlak surette büyükşehir belediyesini kazanacaklarını, böylelikle AK Parti iktidarı döneminde kente yapılan hizmetlerin taçlanacağını söyledi.
Büyükşehir Belediyesini almaları halinde Tekirdağ'ın çağ atlayacak hizmet ve projelerle buluşacağını ifade eden Akbulut, "10 yıl önce Tekirdağ'da sorun olarak tartışılanlarla bugün konuşulanlar arasında dağlar kadar fark var. Bu kentte 'Kumbağ kavşağı' gibi bir sorun çözüme kavuştuysa inanın raylı sistem de hayal değil" dedi.
 
Sözlerine, muhalefetin eleştirilerini eleştirerek başlayan AK Partili Vekil Akbulut, yüzme havuzu tesislerinin kentte, mezarlığın yanında kurulmasını eleştiren muhalefet milletvekiline, "Talebin karşılanamadığından haberleri var mı acaba? Ama normaldir. Eleştirmek kolay yapmak zordur. Biz hizmet edeceğiz, muhalefet eleştirecek" sözleriyle yanıt verdi.
 
Akbulut, TBMM'de Tekirdağ'ın 6 milletvekili olarak görev yaptıklarını ve her platformda bir araya gelerek kentin geleceğine ilişkin konular üzerinde görüştüklerini bildirdi.
 
Parti ayrımı yapmaksızın Trakya'nın ve Tekirdağ halkının menfaatine çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Akbulut, sözü 'büyükşehir' konusuna getirerek, 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde AK Parti olarak iddialı olduklarını söyledi.
Partideki seçim hazırlıklarının son derece disiplinli bir biçimde devam ettiğini işaret eden Akbulut, "Partimizin aday belirleme yöntemi, hiç bir partide olmayacak kadar düzenli ve ciddi biçimde sürdürülüyor. Sayın Başbakanımız kararlarını veriyor." diye konuştu.
Bazı diğer siyasi partilerin aday adaylarını açıklamaya başladıklarını anımsatan Akbulut, zamanın giderek azaldığını, Ekim ayının ortalarında AK Partili adayların açıklanmaya başlanacağını bildirdi.
Ramazan ayının ardından seçim çalışmalarına hız vereceklerini belirten Akbulut, kendisinin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olmayı düşünmediğini, ancak bazı dostlarının kendisini bu göreve layık gördüğünü anlattı.
Akbulut, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sağolsun dostlarımız, bizleri oraya buraya yakıştırıyorlar. Ama bizler kanaatimiz söyledik. Son sözü genel başkanımız verecek. Biz 'kazanacak bir adayımızla sahaya çıkma durumundayız. Bizim için Büyükşehir çok önemli. Kaynağı ile hizmet alanı ile hitap ettiği kitle ile dolayısıyla biz AK Parti olarak, Büyükşehir Belediyesini alma konusunda kararlıyız. Bu gücü kendimizde görüyoruz. Benim için bir emr-i vaki söz konusu olursa hayır diyemem. Göreve hazırım."
 
Akbulut, halkın 11 yıldan bu yana AK Parti'yi ve hükümeti defaten sınadığını söyledi.
 
Bütün olumsuz yakıştırmaların doğru olmadığını, AK Parti'nin bir hizmet partisi olduğunu, Tekirdağ ve Türkiye için çok büyük kazanımlar ortaya koyduğunu, ekonomide, eğitimde, sağlıkta ve diğer bir çok alanda büyük hizmetlere imza attığını halkın artık gördüğünü ifade eden Akbulut, "Büyükşehiri; bu yaptığımız hizmetlere yeni taçlandırma, yeni bir alan açma Tekirdağı'mızın bölük pörçük belediyelerinin yaptıkları yetersiz hizmetleri birleştirip Büyükşehre layık alt sistemleri ile üst geçitleri ile ulaşım ağı ile ilçeler arası ulaşımıyla, çağdaş ve günün şartlarına uygun olması ile birlikte düşünüyoruz. İnşallah parti olarak Büyükşehire en yakın, en şanslı aday olarak, kendimizi partimizi görüyoruz" diye konuştu.
 
Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.