info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi Anaokulunda Öğrenciler Çok Mutlu

Tekirdağ Zübeyde Hanım kız meslek lisesi anaokulunda Türkiye de ilk defa Tekirdağ da uygulanan montesori eğitimine tabi öğrencilerin 2 haftalık süre içinde hem okul içinde hem arkadaşları arasında çok güzel bir uyum sağlayarak görevli öğretmenlerinin çok yakın ilgileri neticesi çocuklar büyük gelişim kaydedildi.

Tekirdağ da bulunan anaokulları içinde çok iddialı olduklarını açıklayan okul idarecileri öğrencilerin bu kadar kısa sürede çok farklı duruma gelmesi hem aileleri hem de görevli öğretmenleri mutlu etmektedir. Milli eğitim bakanlığının Tekirdağ Milli eğitim Müdürlüğünü pilot bölge göstererek, yeni uygulanan Montesori eğitiminin Tekirdağ da bu yıl 2012 – 2013 uygulanarak Türkiye ye yayılacağı açıklandı.

Bu uygulama ile çocukların 3 yaş grubu arasında uyum sağlayarak daha erken yaşta okul hayatına alışması ve eğitime daha hazır bir hale gelmesi amaçlandığı görülmektedir.

Tekirdağ da Anaokulunun ilk defa kız meslek lisesinde kurularak diğer okullara da örnek olması açısından öğrenci velilerinin bu okula aşırı bir talep gösterdiği de görülmüştür. Normal müracaatların çok üzerinde yapılan kayıt  başvurusu olduğundan kura ile okula öğrenci alındı.