info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Zübeyir Kemelek Cumhuriyet bayramı mesajı yayınladı

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek Cumhuriyet bayramı mesajı yayınladı

Tekirdağ valisi Zübeyir Kemelek cumhuriyet Bayramı nedeni ile halka yayınladığı mesaj ile bayramı kutladı. Medya aracılığı ile yayınladığı mesajda: "Cumhuriyetimizin 86. yıl dönümünü, milletçe büyük bir sevinç ve coşku içinde kutluyoruz.

29 Ekim 1923 tarihi, büyük Milletimizin şanlı geçmişinde en önemli dönüm noktalarından biri olmuştur. Bundan tam seksen altı yıl önce filiz veren Cumhuriyet fidanı, her geçen yıl daha da gelişip güçlenerek günümüzde sağlam ve köklü bir çınar haline gelip, gelişmesini sürdürmektedir.

Bugün Türkiye Cumhuriyeti; dünyanın en saygın milletleri arasında yerini almış, Büyük Atatürk?ün yaktığı Cumhuriyet meşalesinin aydınlığında ilerleyen Türk Milleti, yine yüce önderin koymuş olduğu muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma hedefini gerçekleştirmek yolunda çok önemli mesafeler kat etmiştir.

Şanlı tarihinde sınav niteliğinde pek çok güçlüğü başarı ile aşma başarısını gösteren Milletimizin, tüm engelleri aşarak önümüze konan muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma hedefine de ulaşacağından kuşku duyulmamalıdır. Ulu Önder Atatürk ün önderliğinde Milletimizin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyet in, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatılması herkesin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur. Her 29 Ekim de yenilenen azim, kararlılık ve enerjimizle; Cumhuriyetin 86. yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyor, Tüm Tekirdağ Halkı nın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum" dedi.