info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Zübeyir Kemelek’ ten Okullara İnceleme

Tekirdağ valisi Zübeyir Kemelek ilk incelemeyi İlimiz Merkeze bağlı Mahramlı İlköğretim Okuluna yaptı. Okulda derse giren Tekirdağ valisi öğrencilerle sohbet ederek, okul hakkında bilgiler aldı.

 

Tekirdağ valisi Zübeyir Kemelek  ilk incelemeyi İlimiz Merkeze bağlı Mahramlı İlköğretim Okuluna  yaptı. Okulda derse giren Tekirdağ valisi öğrencilerle sohbet ederek, okul hakkında bilgiler aldı.
Daha sonra Malkara İlçemize geçen Tekirdağ valisi Zübeyir KEMELEK, Malkara Kaymakam Vekili Zekeriya GÜNEY,  İl Milli Eğitim Müdürü Şenol GENÇ ile birlikte İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan 480 öğrenci kapasiteli lise inşaatı ve yaklaşık 2 ay önce faaliyete geçen İlçenin tek bağımsız Anaokulu olan Malkara Gelincik Anaokulu’nu ziyaret etti.
Tekirdağ valisi Zübeyir KEMELEK yapmış olduğu açıklamada; lisenin en kısa zamanda eğitim – öğretime başlayacağını belirtti. Daha sonra Malkara Gelincik Anaokulu’nu ziyaret etti.
Burada öğrenciler ile sohbet ederek, neler öğrendikleri hususunda sorular sordu. Anaokulu Müdürü Hülya Nuşin Gürsoy’dan okul hakkında bilgi aldı.
Tekirdağ valisi Zübeyir Kemelek yapmış olduğu açıklamada; İlimizde okul öncesi eğitim- öğretimde %90.6 lara ulaştık. Hedefimiz % 100  ulaşmak. Okul öncesi eğitimin  değeri çok büyük. Okul öncesi eğitim ve öğretim şart. Alt zemine öğrencilerimiz burada hazırlanıyor. Daha ileriki yıllarda bununda faydalarını görüyorlar .Tekirdağ valisi Okul Müdürü Hülya Nuşin Gürsoy’dan  49 öğrenci mevcudunu  80 öğrenciye çıkarmalarını istedi. Eğer Malkara ilçemizde önümüzdeki dönem kapasiteyi yakalar isek bir dahaki dönem içinde İlçeye bir Anaokulu daha yaparız dedi.
Kozyürük  Beldesinde bulunan Kozyörük İlköğretim Okulu ve Anaokulunu da ziyaret eden Tekirdağ valisi  daha sonra Hayrabolu İlçemizde incelemelerde bulundu.  İhsan Korkmaz Kız Meslek Lisesi ile Ella Anaokullarını ziyaret ederek, okulların  fiziki ihtiyaçları ve  sorunları konularında yetkililer ile toplantı yaptı.
Hayrabolu Sadi Kıyak Öğretmenevine yerleştirilen depremzedeler ile ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede’den bilgi aldı.