info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

500 Gence İş Fırsatı

Çağrı merkezi sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan CMC ekibini genişletiyor.

Uyguladığı özel eğitim, motivasyon ve kariyer destek programlarıyla çağrı merkezi sektöründe yeniliklere imza atan CMC, gençler için de önemli fırsatlar sunuyor. Bu yıl 500 genç CMC’de çalışmaya başlayacak.

Bugün itibariyle 40 bin kişinin çalıştığı çağrı merkezi sektöründeki istihdamın 2013 yılına kadar %50’nin üzerinde bir artışla 60.000 kişiye ulaşması bekleniyor. Sektör bu potansiyeliyle gençler için önemli kariyer fırsatlarını da beraberinde getiriyor.

CMC (Customer Management Center), kadrosunu genişletmeye devam ederken gençlere de önemli kariyer olanakları sunuyor. İstanbul ve Malatya’daki lokasyonları aracılığıyla ülkemiz iş dünyasının önde gelen, 60’ın üzerinde kurumsal firmasına çağrı merkezi hizmeti sunan CMC, bugün itibariyle çalışmalarını 2.500 kişilik ekibiyle sürdürüyor. CMC, 2011 yılında 500 gence daha kadrosunda yer verecek.

CMC ekibinin %95’i 80 kuşağı olarak adlandırdığımız gençlerden oluşuyor. Yılsonuna dek 500 gence daha iş olanağı sağlayacak olan CMC, sunduğu eğitim ve destek programlarıyla çağrı merkezi alanında başarılı bir kariyerin kapılarını açıyor. Çağrı merkezi sektöründe kariyer yapmayı hedefleyen gençlerin dinamik, insan ilişkilerinde kuvvetli, takım çalışmasına yatkın, çözüm odaklı ve düzgün bir diksiyona sahip olmaları gerekiyor. Yüksek iletişim yeteneği ve müşteri odaklı hareket edebilme becerisi de aranılan özelliklerin başında geliyor. Çağrı merkezlerinde üstlenilen görevler, müşteriyle doğrudan temas olanağı sunduğu için, çalışanlara kendilerini büyük bir hızla geliştirme fırsatı sunuyor.

CMC, müşteri temsilcisi olarak işe başlayıp yükselme fırsatı sunuyor
CMC Genel Müdürü Metin Tarakçı, çağrı merkezi sektörünün gençlere sunduğu kariyer olanaklarına dikkat çekiyor: “CMC çağrı merkezinde müşteri temsilcisi olarak çalışmaya başladıktan sonra takım liderliği, proje yöneticiliği gibi daha üst pozisyonlarda görevler üstlenmek mümkün. CMC ekibinde pek çok örneği olduğu gibi, başarılı çalışanlarımız çok çeşitli pozisyonlarda yöneticilik görevleri üstlenebiliyorlar. Çok sayıda gençten iş başvurusu alıyoruz. Çağrı merkezi sektörünün sunduğu kariyer olanaklarıyla gençlerin ilgi odağı olduğunu görmekten de memnuniyet duyuyoruz. ”

Metin Tarakçı, CMC bünyesinde görev yapan gençlerin kendilerini geliştirebilmeleri için her türlü olanağı sunduklarına dikkat çekiyor: “Gençlerimize gerçek anlamda değer yaratabilecekleri iş fırsatları sunuyoruz. Yalnızca üniversite mezunlarına değil, lise mezunu gençlerimize de somut ve dikkat çekici fırsatlar sunuyoruz. Bugün itibariyle ekibimizin yüzde 60’ı lise mezunu gençlerden oluşuyor. CMC olarak gençlere inanıyor ve dünyada 520.000 çalışanı ile hizmet veren ISS’in global tecrübelerinden de faydalanarak, tüm çalışanlarımızın performanslarını objektif değerlendirme yöntemleri ile ölçümleyip, kariyer planlamalarını titizlikle yapıyoruz. Çalışanlarımızın kendilerini geliştirmesini ve ilerlemesini için şirketimiz bünyesinde hayata geçirdiğimiz birçok uygulama mevcut. Eğitim, motivasyon ve kariyer destek çalışmalarını içeren bu uygulamalar aracılığıyla, hem çalışan memnuniyeti oranlarımızı hem de hizmet kalitemizi sektör ortalamasının üzerine çıkartmış bulunuyoruz.”