info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bazı Ülkeler Xbox One İle 2015 te Tanışacak

2013 yılının sonlarına doğru 21 farklı ülkede satışa sunulacak olan Xbox One ın, diğer ülkelerle tanışması epey vakit alacak gibi gözüküyor.

Eğer Amerika ve Avrupa kıtasında oturuyorsanız, Xbox One'a ulaşma konusunda epey şanslısınız. 2013 yılının sonuna doğru satışa sunulacak 21 ülkenin içerisinde olup, Xbox One satın alabilirsiniz. Fakat bu 21 ülkenin dışında kalan yerler için durum biraz acıklı.
Hemen o 21 ülke de hangileriymiş diye düşünenler için de bir açıklama yapalım. İşte o 21 ülke: Avusturya, Avusturalya, Belçika, Brezilya, Kanada, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, İrlanda, İtalya, Meksika, Hollanda, Yeni Zellanda, Norveç, Rusya, İspanya, İsveç, İsviçre, İngiltere ve ABD.
 
Türkiye'ye yine geç gelecek gibi görünüyor
 
Ülkemize resmi olarak 7 yıl sonra gelen Xbox 360, esasında bir firmanın "bir pazara ürün nasıl geç sokulur?" dersine konu olabilecek seviyede bir gelişmeydi. 21 ülkenin dışında kalan pazarlar, Türkiye'nin Xbox 360'ı beklediği gibi 7 sene beklemeyecekler.
 
Gelen bilgilere göre Japonya, Tayvan, Singapur, Güney Kore, Hindistan gibi uzak doğu ülkelerinde Xbox One satışı, 2014'ün sonlarına doğru başlayacak.
 
Dolaşan haberlerin hiç birinde bulunmayan Türkiye'de, Xbox One satışının ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor. Tek bilinen Microsoft'un 'de 2013 yılı sonuna kadar Xbox One satışına, yukarıda saydığımız 21 ülkede başlayacağı.
 
Sony'nin PlayStation dağıtımında dünya ile aynı anda satışa sunmayı hedeflediği Türkiye'de, Xbox One'a göre çok ciddi bir pazar payına sahip olabilir.