info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Samsung Türkiye’ye Müjdeyi Verdi

Yeni Samsung ürünlerini yakında ülkemizde görebileceğiz.

Samsung'un geçtiğimiz IFA 2014 itibarıyla görücüye çıkardığı ürünler arasındaGalaxy Note Edge ve Gear VR isimli ürünler de vardı, ki bunlar fazlasıyla dikkat çeken ürünlerdi.

Galaxy Note Edge, 5.6 inçlik Super Amoled ekran + ekranın yan tarafında kavisli olarak hazırlanan panele sahip. Böylelikle bu panele çeşitli kısayollar atanabiliyor, bazı ayarlamalar yapılıp bildirimler takip edilebiliyor. Yıllarca konsept olarak gördüğümüz projenin hayata geçirilmiş bir örneği olan Note Edge, merakla beklenen bir model.
 
Gear VR ise, Oculus VR ekibinin desteğiyle hazırlanan, sanal gerçeklik teknolojisiniSamsung'un mobil cihazlarına taşımayı hedefleyen bir cihaz. Bu gözlük sayesinde,Galaxy Note 4 ekranındaki oyunların ve filmlerin içine girebilmek mümkün olacak.
 
Bir süre önce yaptığımız haberimizde, bu iki cihazın ülkemize gelmesinin zorolduğundan, Samsung'un bu ürünleri Türkiye'ye getirme konusunda bir planı olmadığından söz etmiştik. Bu bilgiler, direkt olarak Samsung'un Türkiye'deki ekibinden aldığımız bilgilerdi. Şimdi vereceğimiz bilgiler ise, sevindirici nitelikte.
 
Samsung Türkiye'den aldığımız yeni bilgilere göre ekip, beğeni toplayan Galaxy Note Edge ve Gear VR'ı Türkiye'ye getirmek için çalışmalara başlamış durumda. Tabii bu detaylı bir süreç ve şu aşamada bir kesinlik bulunmuyor. Yetkililer, ilk etapta Note Edge'in ülkemize gelmesi için uğraşacak. Gear VR şu an piyasada olmadığı için o biraz daha geri planda diyebiliriz. Ancak hedef, Gear VR'ı da çıktığında diğer ülkelerle benzer tarihlerde ülkemizde satışa sunabilmek.