info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Edirne Belediyesine Bir Ödül Daha

Management Plus tarafından organize edilen, “5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi”nde, Edirne Belediye Başkanlığı, "Kentsel Stratejiyle Tarihi ve Kültürel Dokuyu En İyi Ortaya Çıkaran Belediye Teşvik Ödülleri" kategorisinde "Selimiye Camii Çevresi Kentsel Tasarım ve Peyzaj Projesi" ile ödül aldı.

Yönetim danışmanlığı ve eğitim hizmetleri alanlarında faaliyet gösteren Managment Plus, kentsel dönüşüm sürecini daha iyi bir şekilde anlatmak amacıyla bu yıl düzenlediği 5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde, Kentsel Strateji ile Tarihi ve Kültürel Dokuyu En İyi Ortaya Çıkaran Belediye Teşvik Ödülü, Kentsel Stratejiye ve Master Plana Dayalı Kentsel Dönüşüm Projeleri Yöneten Belediye Teşvik Ödülü, En Fazla Kentsel Dönüşüm Kredisi Veren Banka Teşvik Ödülü, En Etkili Kentsel Dönüşüm İmaj Kampanyası ve Kentsel Stratejiye Dayalı Akıllı Şehir Teşvik Ödülü ve En İyi Kentsel Dönüşüm İmaj Kampanyası Yaratan Kentsel Teşvik Ödülü olmak üzere 5 kategoride ödüle layık kentleri ve kuruluşları belirledi. Forum İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sur, ULI Türkiye Başkanı Zafer Baysal, Akademisyen, Mimar, Habertürk Gazetesi Köşe Yazarı – Mimar- Akademisyen Esin Tümer, Kentsel Yenileme Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Onur Soytürk, Atelye 70 Yönetim Kurulu Başkanı Doğu Kaptan, Atlasconceptia Yönetim Kurulu Başkanı Tavit Köletavitoğlu ve Management Plus Genel Müdürü Haldun Ersen’den oluşan jüri yaptığı değerlendirme sonucunda, "Kentsel Stratejiyle Tarihi ve Kültürel Dokuyu En İyi Ortaya Çıkaran Belediye Teşvik Ödülleri" kategorisinde Edirne Belediye Başkanlığı’nı "Selimiye Camii Çevresi Kentsel Tasarım ve Peyzaj Projesi" ile ödüle layık gördü. İstanbul’da düzenlenen kongre ve ödül törenine Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Çakır katıldı.

Ödülü Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan’dan alan Çakır, Belediye olarak bu ödüle layık görülmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Çakır alanda yapılan çalışmalar hakkında da kongreye katılanlara bilgiler verdi. Aynı kategoride Edirne Belediyesi ile birlikte, Şükran Mahallesi Projesi ile Konya Meram Belediyesi, Kale Çevresi Projesi ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Bedesten Projesi ile Konya Büyükşehir Belediyesi ve Dinler Vadisi Projesi ile Hatay Büyükşehir Belediyesi ödül almaya hak kazandı.

“5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi”nde belirlenen kategorilerde ödül almaya layık görülen diğer belediye ve kurumlar ise şunlar: Kentsel Stratejiye ve Master Plana Dayalı Kentsel Dönüşüm Projeleri Yöneten Belediye Teşvik Ödülü; Antalya Büyükşehir Belediyesi – Kepez Kentsel Dönüşüm Projesi ve Kartal Belediyesi – Vizyon Planına Dayalı Kentsel Dönüşüm Projesi. En Fazla Kentsel Dönüşüm Kredisi Veren Banka; İş Bankası. En Etkili Kentsel Dönüşüm İmaj Kampanyası ve Kentsel Stratejiye Dayalı Akıllı Şehir Teşvik Ödülü; Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi.

En İyi Kentsel Dönüşüm İmaj Kampanyası Yaratan Kentsel Teşvik Ödülü; Piyalepaşa Gayrimenkul.