info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Ağustos Ayı Encümen Toplantısı Gerçekleşti

Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Encümen Üyesi olan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 28 Ağustos 2020 Cuma günü Yalova ili Kaytazdere ilçesinde gerçekleştirilen Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Ağustos Ayı Encümen Toplantısına katılım sağladı.

Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Encümen Toplantısında; Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Başkanı ve Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay, Burhaniye Belediye Meclis Üyesi E.Oya Özarkon, Küçükkuyu Belediye Meclis Üyesi Selçuk Şahin yer aldı. 

Encümen Toplantısında alınan kararların bölgemize hayırlı olmasını temenni eden Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul;“ Ege ve Marmara çevresinde bölgenin ekolojik dengesini ve biyolojik çeşitliliğini gözetip çevreyi koruyan ve bölgedeki tüm canlıların sağlıklı yaşam hakkını savunan, kaliteli verimli ve güvenilir hizmet üretmeyi esas alan bir yerel yönetim anlayışını sürdürülebilir kılmak için tüm çalışmalarımızı titizlikte yürütmekteyiz. Çevre ve çevre sağlığı alanındaki gelişmeleri izlemek ve bu gelişmelerin getirdiği toplum sağlığına yönelik hizmetleri yapmak için encümen üyesi arkadaşlarımızla birlikte bilgi alışverişinde bulunduk. İlçelerimizde yaşadığımız deneyimleri birbirimizle paylaşarak ortak payda içerisinde bölgemize daha iyi hizmet verme amacındayız.“ dedi. 
Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Ağustos Ayı Encümen Toplantısı, gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından son buldu. 
Encümen Toplantısının ardından Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Encümen Üyeleri, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal’ı makamında ziyaret ettiler. 

 

Kaynak : Murat Ürtekin