info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gazete İstamonu Sahibi Hüseyin Karadeniz, Trakya`da Artık Yalnız Değilsiniz

İstanbul’da Kastamonu derneklerinin ve kuruluşlarının sesi olan gazete İstamonu imtiyaz sahibi Hüseyin Karadeniz, Lüleburgaz’da İzer otelde Trakya’daki Kastamonulu dernek başkanları, idare amirleri, iş insanları ve siyasi parti temsilcilerine bir yemek düzenledi.

Katılımın yüksek olduğu yemek organizasyonunda Trakya’daki Kastamonulu hemşerilerine hitap eden Hüseyin Karadeniz; Kastamonu, sınırları Osmanlı döneminde eyalet olarak İstanbul’a kadar olan tarihi şan ve şerefle dolu bir ilimizdir. Bu şehrin bir evladı olmaktan gurur ve onur duyuyorum. Bir ucu Kastamonu bir ucu İstanbul olan geçmişte Osmanlı devletinin bir eyaleti olan ilimizin tüm Türkiye’de temsil edilmesi için, bir medya kuruluşu olan gazete İstamonu olarak,81 ilimizde ve tüm ilçelerimizde hemşerilerimizin sesi ve destekçisi olmak için yıllar önce yola çıktık ve gelinen noktada bunu başarmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Bu gurur ve onurda, en büyük destekçimiz hemşerilerimiz olmuştur. Bugün Trakya bölgemizde Lüleburgaz2da 34.sünü gerçekleştirdiğimiz buluşmada bizim yanımızda olan hemşerilerimiz şunu bilmelidirler ki, Kastamonulu hemşerilerimiz de artık yalnız değildir. Çanakkale’de türkülere ilham olmuş, özgürlük ve bağımsızlığımız için canlarını bu vatana şehit etmiş bir şehrin torunları olarak birlik ve dayanışmada örnek olmak için her daim hemşerilerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.

Nasıl ki Tekirdağ’da yaşayan Kastamonulu hemşerilerimiz yaşadıkları şehre sevgi ve bağlılıklarını, “bu şehre yüreğimizi koyduk” sloganıyla ifade ediyorlarsa, biz de şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki; “biz bu vatana, bu ülkeye yüreğimizi koyduk” Dedi. Bu davet Tekirdağ adına katılan Tekirdağ TÜMKASDER (Tüm Kastamonulular Derneği) başkanı Rasim Gürsoy, gazete İstamonu imtiyaz sahibi Hüseyin Karadeniz’e Tekirdağ TÜMKASDER logolu bir saat hediye ederek, Tekirdağ’ın adını duyurmak adına önemli bir jest yaptı. 34.Dayanışma yemeği, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak : Murat Ürtekin