info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Mitinginde Kavga

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Uzunköprü’de de konuşmasının ardından vatandaşlara satranç takımı dağıttı. Ancak bu kez büyük bir izdiham yaşandı. Arada kalan çocuklar, baygınlık geçiren kadınlar oldu. Bazı çocuklar polisler tarafından ezilmekten son anda kurtarıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan toplu açılış töreninin ardından Trakya gezisinin ilk gününden beri yaptıkları gibi kalabalığa satranç takımı dağıttı. Önde olanlar satranç takımını uzanarak aldı. Arkada kalanlar, atılan satranç takımlarını alabilmek için birbirleriyle yarıştı.
 
Arkadakilerin, öndekileri sıkıştırması sonucu büyük bir izdiham yaşandı. Arada kalan çocuklar oldu. Bazı çocukların ağladığı görüldü. Baygınlık geçirenlere sağlık ekipleri müdahale etti. Ezilme tehlikesi geçiren çocuklar, polisler tarafından bariyerlerin dışına çıkarıldı. Bütün bunlar yaşanırken, satranç dağıtımı sürüyordu.
 
KADINLAR ARASINDA KAVGA ÇIKTI
 
Başbakan Erdoğan gelmeden önce yaşanan kavga aslında olacakların habercisiydi. Daha önde yer kapmak için birbirleriyle tartışan kadınlar arasından tartışma çıktı. Tartışma kısa süre sonra saç saça baş başa kavgaya dönüştü. Bir süre devam eden kavga araya girenler tarafından durduruldu.