info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Edirneli Ciğercilere Teşekkür

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan tarafından, Tava Ciğercilere, teşekkür plaketi takdim edildi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan tarafından, Tava Ciğercilere, teşekkür plaketi takdim edildi.
         
25-26-27 Nisan 2014 tarihlerinde 4.Uluslararası Bando ve Ciğer Festivali’ne katılım sağlayan Tava Ciğer Ustalarına, Edirne Belediye Başkanlığı tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.
         
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 4.Uluslararası Bando ve Ciğer Festivali’nin Edirne için önemli festivallerden biri olduğunu dile getirerek, “Şehrimiz tarih-turizm kenti. Ve Edirne Belediyesi olarak kentimizin tanıtımı için sürekli projeler üreterek, yeni çalışmalar içine girmekteyiz. Kentimizin tanıtımında, sadece bizlerin değil esnafımızın ve vatandaşlarımızın belirli bazı sorumlulukları oluyor. Bu noktada, Bando ve Ciğer Festivali’nde sizler üzerinize düşeni yaptığınız için sizlere teşekkür etmek istedik. Bu festivaller, Edirnemizin adını hem ülke hem de dünya çağında duyurmak anlamında güzel girişimlerdir. Edirne’mizi daha güzel günlere taşıyabilmek için hep birlikte elele vermeliyiz.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 25-26-27 Nisan 2014 tarihlerinde 4.Uluslararası Bando ve Ciğer Festivali’ne katılım sağlayan Tava Ciğer Ustalarına, tek tek teşekkür plaketi takdim etti ve tören sonunda hatıra fotoğrafı çektirdiler.