info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kar Trakya`ya Giriş Yaptı

Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava Trakya`da etkisini göstermeye başladı. Edirne ve Kırklareli`nde kar yağışı başladı.

KARLA KARIŞIK YAĞMUR ŞEKLİNDE BAŞLADI

Trakya sınırından giriş yapan kar yağışı akşam saatlerinden itibaren Kofçaz ve Hamzabeyli, Lalapaşa civarında etkili olmaya başladı.

Dereköy Sınır Kapısı ile Demirköy ve Kofçaz ilçelerinde karla karışık yağmur şeklinde etkili olan kar yağışı araçların üstüne ve yüksek kesimleri beyaz bürüdü.

Trakya Bölgesinde Edirne'ye ilk kar Hamzabeyli'den giriş yaptı. Akşam saatlerinde etkili olan kar yağışında Lalapaşa ilçesinin Hamzabeyli ve diğer köyleri beyaza büründü.

HAMZABEYLİ SINIR KAPISINDA TİPİ ŞEKLİNDE KAR ETKİLİ OLUYOR

Balkanlar'dan gelen soğuk havanın etkisi altına giren Edirne'de kar yağışı etkili olmaya başladı. 30 Kasım Pazartesi akşam saatlerinde başlayan karlı hava Bulgaristan sınırındaki Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda tipi şeklinde etkili oluyor. 

Uluslararası taşımacılık yapan tırların kullandığı karayolunda ulaşımda sıkıntı yaşamasına neden oluyor.

SOĞUK HAVA BALKANLARDAN GİRİŞ YAPTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre, Tekirdağ’da gündüz sıcaklıkların 1 Aralık Salı günü en yüksek 6-8 derece arasında olacağı tahmin ediliyor.

SALI GÜNÜ HAVA SICAKLIĞI DÜŞÜYOR

Balkanlar’dan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisiyle Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli’nin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur bekleniyor. Soğuk havanın gece sıfırın altında -1 -3 derece arasında olacağı öngörülüyor.

BAZI İLÇELERİN YÜKSEK KESİMLERİNDE KAR YAĞIŞI GÖRÜLEBİLİR

Pazartesi gece ve Salı günü Edirne, Kırklareli, Kofçaz, Lalapaşa, Demirköy çevrelerinden giriş yapan kar yağışının Malkara, Çerkezköy, Kapaklı, Ergene, Çorlu ve Saray ilçelerinin yüksek kesimlerinde yağmurla karışık kar şeklinde görülebileceği belirtildi.