info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Edirnedeki Sivil Toplum Örgütlerinden Hamdi Sedefçiye Tam Destek

41 Sivil Toplum Örgütünden Tam Destek

Edirne’de bulunan 41 sivil toplum örgütü, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’ye sivil toplum örgütlerine yaptığı katkılardan dolayı hep birlikte teşekkür ziyaretine geldiler.
Edirne Belediyesinin sivil toplum örgütlerine yaptıkları katkılar için teşekkür ziyaretine geldiklerini belirten 41 sivil toplum örgüt temsilcisi, bu güne kadar maddi manevi yanlarında olan Başkan Hamdi Sedefçi’ye teşekkür etti.
Sivil toplum örgütlerinin ziyaretinden mutlu olduğunu belirten Başkan Hamdi Sedefçi, “Biz size bir şey vermiyoruz.   Yaptıklarımız zaten size ait olan şeyler. Edirne Belediyesi halkın belediyesidir ve burası sizindir. Bizler sizin hakkınız olanları size veriyoruz. 41 Sivil toplum örgütünün ziyareti beni mutlu etti. Bu kenti beraber yönetmeliyiz.” dedi.
 
Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Ahmet Yörük, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’ye Edirne’de bulunan sivil toplum örgütlerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim ederek, “Sayın Başkanımız Hamdi Sedefçi’ye, Edirne’mizde bulunan sivil toplum örgütlerine bugüne kadar maddi ve manevi olarak sağladığı katkılar ve desteklerinden dolayı çok öncelikli olarak teşekkür ediyorum. Ve kendisine burada bulunan sivil toplum örgütleri adına bir teşekkür plaketi takdim etmek istiyorum.” dedi.
 
Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, “Edirne’mizin tava ciğerini tanıtmak ve gelecek nesillere de taşımak adına kurduğumuz derneğimiz hiçbir desteğinizi esirgemediniz. Bizleri hiçbir zaman kapınızdan çevirmediniz. En önemlisi de Türkiye’nin hatta dünyanın gıpta ile baktığı bir Bando ve Tava Ciger Festivali verdiniz. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.
 
Edirne Bedensel Engellileri Ve Ailelerini Koruma Yardımlaşma Derneği Başkanı Dilek Kaynak, “Sayın Başkanım, size en büyük teşekkürü biz ediyoruz belki de. Sizin desteğiniz ile bir engelli çocuğumuz artık adım atmaya başladı. Tedavisi tamamen bittiği zaman kendi yürüyerek gelecek size teşekküre. Siz bir evlada adım oldunuz. Bizlerin ulaşabilirliğinde ve erişebilirliğinde çok önemli maddi ve manevi katkılar sağladınız. Size çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Edirne Bisiklet Kulübü Başkanı Sadi Çalışkan, “Sayın Başkanım, EBİS olarak size gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Öncelikle şu anda son aşamasına gelinmekte olan bisiklet yolları için teşekkür ediyoruz. Sizin destekleriniz sayesinde Edirne’de bir milat yaşanacak, sayenizde bisiklet yollarımız var artık. Ve yine sizin derneğimize hediye etmiş olduğunuz bisikletlerle Türkiye’de ki önemli yarışlara katılmaktayız. Katkılarınızla Edirne’de bisiklet sporu adına önemli aşamalar kaydedildi. Çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
 
Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bilal Turan, “Bizim için başkanımız özel. Neden özel derseniz. Biz 76 ilde şubesi ve 16bin üyesi olan bir derneğiz. Ama bizim bu 76 ilde, Başkanımızın 2 tane birinciliği var. Bir tanesi her hafta oynana maçlardan sonra hakemlerin yaptığı hatalardan dolayı bizler cüzamlı dernek muamelesi görüyoruz. Ama bize sahip çıkan bir tane Başkan var. O da Hamdi Sedefçi. Bundan iki yıl önce derneğimize malzeme yardımı yapan Türkiye’de ki ilk belediye başkanıdır. Bizim camiamızda hakemlere malzeme yardımı yapan ilk başkan unvanını kazandı. Bu sene de Türkiye’deki 76 ilde tek müstakil dernek binasına kavuşan şube biz olduk. Bunun içinde camiamızda yine başkanımız birinci oldu. Yani şu anda 76 ilde 16bin üyemiz Başkanımız Hamdi Sedefçi’yi tanıyor, anılıyor. Biz bu anlamda kendisine tekrar tekrar teşekkür ediyoruz.” dedi.
Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’ye teşekkür ziyaretine gelen derneklerin isimleri şu şekildedir:
ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ
ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ
CUMHURİYET KADINLARI DERNEĞİ
EFOD
FAAL FUTBOL HAKEMLERİ VE GÖZLEMCİLERİ DERNEĞİ
ANTRENÖRLER DERNEĞİ
ECZACILAR ODASI
TABİP ODASI
ROMAN KÜLTÜRÜNÜ ARAŞTIRMA DERNEĞİ
EDİRNE SÜPÜRGECİLER MAH.YRD.DAY.VE KALKINMA DER.
EDİRNE ROMAN EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ
EDİRNE BİSİKLET KULÜBÜ
KANATLI HAYVAN SEVENLER DERNEĞİ
AVCILAR DERNEĞİ
1. MURAT MAHALLESİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
HOTEAD
EDİRNE BEDENSEL ENGELLİLERİ VE AİLELERİNİ KORUMA YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
ŞEHİT AİLELERİ YRD.VE DAY.DERNEĞİ
EKTADER
KADIN MECLİSİ DERNEĞİ
PSİKİYATRİ DERNEĞİ
DÜNYAM DERNEĞİ
AMATÖR SPOR KULÜPLER BİRLİĞİ
ŞÜKRÜPAŞA EĞİTM VE KÜLTÜR DERNEĞİ
KADIN EMEK PAZARI
EDİRNE KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
MUHTARLAR DERNEĞİ
ANADOLU ESNAF DERNEĞİ
TAKSİCİLER DERNEĞİ
FIRINCILAR DERNEĞİ
ROMAN DERNEKLERİ FEDERASYONU
AZ 81 SPOR KULÜBÜ
BALKAN GAZETECİLER DERNEĞİ
POLİS EMEKLİLERİ DERNEĞİ
EDİRNEYİ TANITMA VE TAVA CİĞERİ KORUMA DERNEĞİ
BALKAN-DER
TÜRK YUNAN BULGAR DOSTLUK GRUBU DERNEĞİ
TRAKYA SATIŞ ELEMANLARI DERNEĞİ
TÜRK EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI
KIRKPINAR AVCILIK VE ATICILIK SPOR KULÜBÜ
JİMNASTİK EDİRNE İL TEMSİLCİLİĞİ