info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Enez Belediyesi Yelken Kupası Sona Erdi

Türkiye Yelken Federasyonu,Enez Belediye Başkanlığı ve Tekirdağ Yelken Kulübü işbirliği ile gerçekleştirilen ve TYF 2011 Edirne İl Programı içersinde bulunan Enez Yelken Kupası 26 Haziran 2011 Pazar günü yapılan yarışlar ve ödül töreni ile sona erdi.

Türkiye Yelken Federasyonu,Enez Belediye Başkanlığı ve Tekirdağ Yelken Kulübü işbirliği ile gerçekleştirilen ve TYF 2011 Edirne İl Programı içersinde bulunan Enez Yelken Kupası 26 Haziran 2011 Pazar günü yapılan yarışlar ve ödül töreni ile sona erdi.
Saat 16.00 sıralarında başlayan ödül törenine Enez Belediye Başkanı Ahmet Çayır, Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Türkiye Yelken Federasyonu Edirne İl Temsilcisi Erdoğan Demir, Türkiye Yelken Federasyonu Tekirdağ İl Temsilcisi Şenol Birol Uzel, Tekirdağ Yelken Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Eren Cicioğlu, Belediye Meclis üyeleri ve sahildeki tatilciler katıldılar.

Burada ilk olarak konuşan TYF Edirne İl Temsilcisi Erdoğan Demir, Enez'de bu yıl ilk kez İl Programı içersinde bu yarışların gerçekleştirildiğini belirterek "Bu turnuvaya katkı veren Enez Belediye Başkanı Ahmet Çayır'a ve meclis üyelerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Saros'da Yelken ve Windsurf Sporunun gelişmesi ve bölgemizin tanıtımı anlamında bu organizasyonlar çok önemlidir. 19-21 Ağustos 2011 tarihlerinde de ayrıca Erikli Sahili'nde Pegasus Windsurf Ligi 4.ayak müsabakaları gerçekleşecektir. Bu organizasyonda Keşan Belediyesi'nin katkıları ile gerçekleştirilecektir.Keşan'da da Keşan Belediyes Yelken ve Sporları Kulübü adı altında yeni bir kulübümüz kuruldu. Ayrıca Enez'de de Enezspor bünyesindeki branşlara yelken branşı da eklendiğini burada sayın başkanımızdan öğrendim. Bu sporun gelişmesi için bunlar önemli gelişmeler Umarım önümüzdeki yıllarda da Enez'de Uluslar arası ve Bölge Kupası yarışmalarını da burada yapmaya çalışacağız. Bu konuda Yelken Federasyonu Başkanımız Sayın Nazlı İmre'nin de bölgemize destek vermesi bizleri mutlu ediyor. Burada ailelerinde çocuklarını Yelken ve Windsurf sporu konusunda destek vermesini bekliyoruz. Yarışmaya katılan Tekirdağ Yelken Kulübü sporcularımıza, hakemlerimize ve Tekirdağ Yelken Kulübü yöneticilerine ve TYF Tekirdağ İl Temsilcisi arkadaşım Şenol Birol Uzel'e teşekkürlerimi sunuyorum.Dereceye giren tüm sporcuları da kutluyorum" dedi.

Demir'den sonra söz alan Enez Belediye Başkanı Ahmet Çayır'da, yıllardan sonra ilk kez Enez Sahili'nde bir Yelken Yarışması düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu konuda büyük emekleri geçen TYF Edirne İl Temsilcisi Erdoğan Demir'e teşekkürlerimi sunuyorum. Biz Enez Belediyesi olarak bu organizasyona gerekli katkıyı verdik. Bundan sonra da ilçemizde yapılacak daha büyük organizasyonlara da her türlü desteği ben ve belediye meclis üyelerim ile birlikte hazırız. İlçemizin tanıtımı anlamında önemli olan bu organizasyonlara her türlü desteği vereceğiz.Ben ayrıca Tekirdağ yelken Kulübü sporcularına ve yöneticilerine de bu organizasyona verdikleri katkı nedeniyle teşekkür ederim" dedi.

Çayır'dan sonra konuşan Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz'de Enez Belediyesi'nin Tekirdağ Yelken Kulübü'ne gösterdiği misafirperverliğe teşekkür etti.

Daha sonra yapılan ödül töreninde Optimist 1.si Ayşegül Orhan'a kupası Enez Belediye Başkanı Ahmet Çayır, Optimist 2.si Berkan Şahin'e kupasını Enez Belediye Meclis Üyesi Halit Çelik, Optimist 3.sü Doruk Akar'a kupasını Enez Belediye Meclis Üyesi İsmail İşcan, Optimist 4.sü Kaan Erne'e kupasını Enez Belediye Meclis Üyesi Fahri Kıvırcık, Optimist 5.si Ege Kök'e kupasını TYF Edirne İl Temsilcisi Erdoğan Demir;

Lazer.4.7 1.si Yasin Yılmaz'a kupasını Tekirdağ Belediye Başkan yardımcısı Sinan Çetiz, Lazer 4.7 2.si Doğukan Özkovalak'a kupasını Acua Beach Sahibi Erkan Savaş, Lazer 4.7 3.sü Batuhan Hazar'a kupasını Gazeteci senih Yurdatapan verdi.

Lazer Radial 1.si Mehmet Sarıoğlu'na kupasını Enez İlçe Seçim Müdürü Uygur Sarıoğlu ve Turnuvanın en küçük Yarışçısı 8 yaşındaki Alev Erkan'a kupasını Enez Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Hayrettin Savcu verdi.

Enez Belediye Başkanı Ahmet Çayır, Tekirdağ Yelken Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Eren Cicioğlu'na ve TYF Edirne İl Temsilcisi Erdoğan Demir'e plaket takdim etti.

Törende son olarak TYF Edirne İl Temsilcisi Erdoğan Demir'de TYF Başkanı Nazlı İmre ve TYF Edirne İl Temsilciliği adına Enez Belediye Başkanı Ahmet Çayır'a bir plaket takdim etti.