info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Festivalin Renkleri Sonuçlandı

Kırklareli Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (KIFSAD) ve Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından ortaklaşa olarak bu yıl 1’ncisi düzenlenen “Festivalin Renkleri” isimli Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.

Festivalin Renkleri”nin 1’ncisi Behçet Atabek

“21. Kırklareli Karagöz, Kültür Sanat ve Kakava Festivali” etkinlikleri kapsamında Kırklareli Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (KIFSAD) ve Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından ortaklaşa olarak bu yıl 1’ncisi düzenlenen “Festivalin Renkleri” isimli Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.

Yarışmaya katılan fotoğraflar; Tekirdağ Fotoğraf Sanatçıları Derneği (TEFSAD) Başkanı Mehmet Bostancı, Lüleburgaz Fotoğraf Kulübü (LFK) Başkanı Erol Savaş, Bulgaristan Burgas Fotoğraf Kulübü Yönetim Kulübü Üyesi Georgi Ivanov, Kırklareli Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (KIFSAD) Başkanı Arif Tekin ve Trakya Fotoğraf Sanatçıları Derneği (TFSD) Başkanı Ufuk Kıray’dan  oluşan Değerlendirme Jürisi tarafından değerlendirildi.
Yapılan değerlendirme sonucunda; 1. olan Behçet Atabek 1000 TL, 2. olan Ferdi Kurtbayram 750 TL ve 3. olan Taner Sızanlı 500 TL ödül almaya hak kazandılar.
Gelecek Festivallerde devam edecek olan “Festivalin Renkleri” Fotoğraf Yarışması’na Amatör ve Profesyonel tüm fotoğraf meraklıları katılabiliyor. (s)