info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hakan Şükür Biga’da Okul Açılışına Katıldı

Çanakkale’nin Biga ilçesindeki Özel Bahar Koleji törenle açıldı. Açılışa, AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür de katıldı.

Açılış öncesi Bahar Koleji hakkında bilgi veren Yıldız Eğitim A.Ş. Genel Müdürü Necati Yeşilyurt, “Özel Bahar Koleji bünyesindeki kreş, anaokulu, ilkokul ve ortaokul 8 bin metrekare kapalı alandan oluşmaktadır. Bu alanda 35 derslik kütüphane, bilgisayar ve fen laboratuarı gibi bölümler bulunmaktadır. 710 kişilik kapasiteli okulumuz 2013-2014 eğitim öğretim yılında 278 öğrencisi ile eğitime başladı” diye konuştu. 
AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür ise konuşmasında, “Öncelikle şunu belirtmeliyim, burada bulunmaktan onur duyuyorum. Çünkü çok güzel ve eğitim için yapılan bir kuruluş için buradayım. Hayırlı olmasını diler tüm öğrencilere başarılar dilerim” dedi.
 
Daha sonra okulu gezen Şükür, kapalı spor salonunda basket atışı yaparak herkesi hayran bıraktı. Okulun açılış törenine; Çanakkale Vali Vekili Hüseyin Kulözü, AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Biga Kaymakamı Fatih Genel, Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan, Erişen Eğitim Kurumları Genel Müdürü Necati Yeşilyurt, Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanı İshak Alaton, Tekofaks Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bermek, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanı Mustafa Yeşil ile davetliler katıldı.