info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Herşey Ergene İçin

Çorlu’dan ayrılarak dört beldenin ve 10 köyün birleştirilmesi sonucu kurulan 65 bin kişilik Ergene ilçesinde belediye başkanı olmak için yarışan aday adayları sahaya inmek için gün sayıyor.

Ergene Belediye Başkanlığı için isimleri geçenler arasında Marmaracık Belediye Başkanı Hüseyin Bulut, Misinli Belediye Başkanı Ziyamettin Yaman, Ulaş Belediye Başkanı Kenan Demiray, Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çorlu Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Sarıkurt, Oktay Çolpan, Mustafa Çalım, Metin Akgün, aday adaylığı açıklaması yapan Hamdi Sarıer, İzzet Tezel, Haşim Korkmaz, Muhtar Ali Rıza Akpolat, Avukat Kaan Aytuğ, Aynet Buyan, Ali Çimen, Erdinç İrel, Ömer Şakar, Murat Şap, İbrahim Dikmen,Veli İdris isimleri kulislerde dolaşıyor.
 
EKİP VE PROJE ÖNEMLİ
 
Devrim gazetesi ekipleri beldelerde halkın nabzını yokladı. Bölge halkı özellikle aday olacak olan siyasilerin kendileri kadar ekiplerinin de önemini vurgulayarak, “ Burada belediye başkanı olacak olan aday kadar  ekibi de çok önemli. Sevilen sayılan bir isim olması gerekiyor. Bu adayın Partisi de önemli, projeleri de önemli. Bizler bunları görmeden bir şey söylemek istemiyoruz”
 
Devrim Gazetesi Muhabirleri sol bir partide bulunan belde belediye başkanının sağ bir partiye geçmek için büyük mücadele verdiğini belirtiliyor. Ergene belediye başkanı olmak için uğraşan belediye başkanının sağ partiye transfer olmak için araya çok sayıda iş adamı ve partiliyi koyduğu bildirilirken son kararı ise genel başkanın vereceği belirtiliyor.