info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı da Kararlar Oy Birliğiyle Alındı

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi, Kapaklı Belde Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi, Kapaklı Belde Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.
 
Meclis toplantısı açılış ve yoklama ile başladı. Saygı duruşu ile devam eden toplantıda ilk olarak dilekçeler görüşüldü. İlk dilekçe ile Halit Gündüz tarafından sunulan dilekçede 1110 ada 20 nolu parselde belediyeye ait 523 metrekarelik arazinin satılması oy birliği ile kabul edildi. Ardından Sitespor'a Nisan ayı meclis toplantısında İstanbul'da düzenlenen 4. Dünya Karate Şampiyonasında verilen ödüllerden bazılarının isim uyuşmazlığı sebebiyle verilememesi ve bu isimlerin düzeltilip ödüllerin verilmesi kararı oy birliğiyle kabul edildi.
 
Gündem maddelerine eklenen dilekçelerde ise çevre şehircilik müdürlüğü tarafından gönderilen plan notlarının planlı alanlar tip imar yönetmeliğindeki gibi uygulanması gerektiğinin içeren yazı komisyona havale edildi. Hüseyin Koyuncu tarafından imar yolu düzenlenmesi talebi ilgili komisyona havale edildi.
 
Sonrasında Kapaklı'da bulunan sokak ve caddelere isim verilmesi oldu. Belediye memurları tarafından belirlenen ve içerisinde Nispetiye caddesi, Ziya Gökalp Caddesi gibi isimlerin olduğu madde oy birliğiyle kabul edildi. Son olarak imar komisyonuna havale edilen konuların görüşülmesi maddesine geçildi. Son gündem maddesinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından Kapaklı Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı sona erdi.