info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Karla Mücadeleye Hazırız

Edirne İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Çetin, Balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek olan Edirne’de her türlü önlemi aldıklarını söyledi.

 

Genel Sekreter Ahmet Çetin, yaptığı açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün, Perşembe gününden itibaren Türkiye’nin Balkanlar üzerinden gelecek olan karlı ve soğuk havanın etkisi altına gireceğini açıkladığını anımsattı.
Balkanlardan gelecek olan soğuk ve yağışlı havadan ilk önce Edirne’nin etkilediğini vurgulayan Çetin, her türlü olumsuzluklara karşı önlemleri aldıklarını belirtti.
 
Soğuk havanın gece sıcaklıklarını etkilemesi, perşembe günü sıcaklıkların sıfır derecenin altına düşmesi sonucu kar beklediklerini ifade eden Çetin, yoğun kar yağışına karşı ilk planda Edirne Merkez-Süloğlu-Lalapaşa-Havsa, Uzunköprü-Meriç, Keşan-İpsala-Enez hattına kar makinesi, greyder, kar küreme aracı ve kamyondan oluşan ekipler oluşturduklarını söyledi.
 
İhtiyaç halinde ekiplerin sayısını artıracaklarını vurgulayan Çetin, “Telefonlarımız 24 saat açık, hazır vaziyette bekliyoruz. Nerede ihtiyaç varsa oraya anında müdahale edeceğiz” dedi.