info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Lüleburgazsporda İstifa Şoku

Lüleburgazspor’da Armutlu Belediyespor maçı yenilgisinin ardından istifa depremi…

Pazar günü ilk yarısı 0-0 berabere tamamlanan maçta Tobi’nin penaltı kaçırması, ikinci yarıda da 2-0 mağlup duruma düşülmesi  taraftarları çılgına çevirdi. Lüleburgazspor taraftarları 2-0’ın ardından ‘’Yönetimi stadı terk et’’, ‘’Yönetim istifa’’ ‘’Siyami Aslan’’ tezahüratlarında bulundular.
 
Sinirlerine hakim olamayan çok sayıda taraftar aniden protokol tribününe doğru hareketlendi. Bu arada emniyet güçleri protokol tribünü ile taraftar arasında etten duvar ördüler.
 
Maç sonrası uzun süre tribünlerden ayrılmayan taraftarlar daha sonra D-100 tarafında bulunan kulüp binasına yürüdüler. Yaklaşık 100 kişilik taraftar grubu yönetimi burada da protesto etti.
Gelen tepkiler üzerine Lüleburgazspor Başkanı Akif Beşer dün yazılı bir açıklama yaparak istifa kararını duyurdu.
 
Beşer yaptığı açıklamada; ‘Başkanı olduğum ve bu görevde olmaktan gurur duyduğum Lüleburgazspor başkanlığından istifa ediyorum. Ben ve yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarıma bu görevi veren Lüleburgazspor üyeleri ve taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz. Görevde olduğumuz süreçte elimizden geldiği kadar maddi ve manevi her şeyimizi Lüleburgazsporumuza verdik ama gördük ki son maçımız olan Armutlu Belediyespor maçında ne taraftarımız ne de şehrin eşrafını memnun edememişiz. Bizim çalışmamızdan rahatsız olmuşlar ki ben ve yönetim kurulumuzu istifaya çağırmışlardır. Bizler de onların sesine kulak verip istifa ettik. Bundan sonra olacak yeni yönetim kuruluna da sonsuz destek vereceğiz. Ben ve yönetim kurulum görev süremde desteklerini esirgemeyen başta Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz’a, emniyet mensuplarına, saygıdeğer basın mensuplarına ve bizden manevi desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz’ dedi.
Kaynak : Taraftar 59