info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Maden Ocağı Projelerine Olumlu Rapor

Çanakkale nin merkeze bağlı Kirazlı köyü ile Çan ilçesine bağlı Söğütalan ve Kızılelma köyleri sınırlarında kalan 3 maden ocağı projesine "olumlu" ÇED raporu verildi.

 

Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Çanakkale'nin merkeze bağlı Kirazlı köyü ile Çan ilçesine bağlı Söğütalan ve Kızılelma köyleri sınırlarında kalan 3 maden ocağı projesine "olumlu" ÇED raporu verildiği belirtildi. Açıklamada, "Çanakkale ili Çan ilçesi, Söğütalan köyü sınırları civarında, Kuzey Biga Madencilik A.Ş. tarafından gerçekleştirilmesi planlanan 'Ağıdağı Altın Madeni Ocağı' projesi ile ilgili olarak hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu, İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu tarafından ÇED Yönetmeliğinin 12. maddesi gereğince incelenmiş ve değerlendirilmiştir. 'Ağıdağı Altın Madeni Ocağı' projesi hakkında, ÇED Yönetmeliğinin 14. maddesi gereğince Bakanlığımızca 'Çevresel Etki Değerlendirmesi olumlu' kararı verilmiştir.
 
Çanakkale ili Çan ilçesi Kızılelma köyü sınırları civarında, Kuzey Biga Madencilik A.Ş. tarafından gerçekleştirilmesi planlanan 'Çamyurt Altın Madeni Ocağı' projesi ile ilgili olarak hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu, İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu tarafından ÇED Yönetmeliğinin 12. maddesi gereğince incelenmiş ve değerlendirilmiştir.
 
'Çamyurt Altın Madeni Ocağı' projesi hakkında, ÇED Yönetmeliğinin 14. maddesi gereğince Bakanlığımızca 'Çevresel Etki Değerlendirmesi olumlu' kararı verilmiştir.
 
Çanakkale ili merkez ilçesi Kirazlı kKöyü sınırları civarında, Doğu Biga Madencilik A.Ş. tarafından gerçekleştirilmesi planlanan 'Kirazlı Altın-Gümüş Madeni Ocağı' projesi ile ilgili olarak hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu, İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu tarafından ÇED Yönetmeliğinin 12. maddesi gereğince incelenmiş ve değerlendirilmiştir. 'Kirazlı Altın-Gümüş Madeni Ocağı' projesi hakkında, ÇED Yönetmeliğinin 14. maddesi gereğince Bakanlığımızca 'Çevresel Etki Değerlendirmesi olumlu' kararı verilmiştir" denildi.