info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mhp Grup Başkan Vekili Oktay Vural Çanakkale’de

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Çanakkale’de düzenlediği basın toplantısında, BDP’nin Diyarbakır’daki Nevruz kutlamalarını eleştirdi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, partisinin Çanakkale il binasında Başkanlığında basın toplantısı düzenledi. “Dünkü 21 Mart yine Türkiye için kara bir lekedir" diyen Vural, "Türkiye Cumhuriyeti Devletinin imkanlarıyla, AK Parti'nin izniyle eğer Kandil'deki cani bir miting düzenliyor ve canlı olarak bir mitinge katılıyorsa, Türkiye’yi de tehdit ediyorsa, bunun sorumlusu Türkiye’yi yönetenlerdir. 30 Mart'ta bu zihniyete 'dur' denilmesi gerekmektedir. 'Artık yeter' denilmesi gerekmektedir” ifadelerini kullandı.
 
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü hakkında ses kayıtları çıkacağı iddialarıyla alakalı soru üzerine Vural, “Biz bu konuyu çok yakınen takip ediyoruz. Bu kaza Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde araştırma komisyonunun konusu oldu. Biz yakinen takip ediyoruz, çeşitli iddialar var. Biz iddiaların ortaya çıkmasını bekliyoruz açıkçası. Hem rahmetli Yazıcıoğlu'nun ailesi takip ediyor, hem biz de takip ediyoruz. Bu konuda neler yapılmış, neler edilmiş, bu milletin bilme hakkı vardır. Bu tezgahın içinde kimler var, kimler yok, nedir, ne değildir, millet öğrenmek istiyor. Yakın takibimizle süreci takip ediyoruz” diye konuştu. 
 
Vural, daha sonra partisinin iskele meydanında düzenlediği nevruz kutlamalarına katıldı.