info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Pazarda Sattıkları İkinci El Eşyalarla Tekerlekli Sandalye Aldılar

Pazarda Sattıkları İkinci El Eşyalarla Tekerlekli Sandalye Aldılar

Edirne Mimar Sinan Rotary Kulübü üyeleri, kente kurulan Cuma Pazar’ında sattıkları ikinci el eşyalardan elde ettikleri gelirle 5 adet tekerlekli sandalye alarak, Edirne Belediyesi’ne hediye ettiler.  Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, tekerlekli sandalyelerin Edirne Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine teslim edileceğini söyledi.
 
Edirne Mimar Sinan Rotary Kulübü Başkanı Coşkun Gülek ve eşi Özlem Gülek ile Yönetim Kurulu Üyeleri Raşit Günaydın, Asuman Günaydın Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti.
 
Edirne Mimar Sinan Rotary Kulübü olarak üyelerden toplanan 2. el eşyaları Cuma pazarında satışa çıkardıklarını ve buradan elde ettikleri gelir ile 5 adet tekerlekli sandalye aldıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Coşkun Gülek, “Edirne Belediyesi’nin tekerlekli sandalye projesine bir destekte biz vermek istedik. İhtiyaç sahiplerine tekerli sandalye hediye ederek, engelleri kaldırmak isteyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın çalışmalarını takdirle izliyoruz.  Edirne Mimar Sinan Rotary Kulübü olarak, Edirne Belediyesi’nin düzenleyeceği tüm sosyal projeleri desteklemek, Edirne Belediyesi’nin yanında yer almak istiyoruz” dedi.
 
Edirne Mimar Sinan Rotary Kulübü’nün çok anlamlı bir projeye imza attığını ifade eden Gürkan, “Başkan Coşkun Gülek ve tüm yönetim kurulu üyelerine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum. Edirne Mimar Sinan Rotary Kulübü tarafından hediye edilen bu tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır” diye konuştu.
 
Edirne Mimar Sinan Rotary Kulübü’nün Edirne Belediyesi’ne hediye ettiği 5 adet tekerli sandalyeyi ise Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu teslim aldı.