info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Serinlemek İçin Girdiği Denizde Boğuldu

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Yayla Sahili’nde denize giren bir kişi, boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, bayram tatilini geçirmek için İstanbul’dan ailesiyle birlikte Yayla Sahili’ne gelen Mehkem Şahin (60), serinlemek için girdiği denizde bir anda çırpınmaya başladı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla boğulduğu yerden kıyıya çıkartılan Şahin, daha sonra vatandaşlar tarafından Yayla Sahili’ndeki sağlık ocağına götürüldü. İlk müdahalesi burada yapılan Şahin, daha sonra ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mehkem Şahin, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
Şahin’in deniz içersinde kalp krizi geçirmiş olabileceği de tahmin edilirken, Keşan Devlet Hastanesi Morgu’nda yapılan ön incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla, cenazenin İstanbul’da bulunan Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği öğrenildi.
 
3 KİŞİ BOĞULMA TEHLİKESİ ATLATTI
 
Bayram tatili nedeniyle yoğunluk olan Saros Körfezi’nde 3 kişi de boğulma tehlikesi atlattı. Enez ve Erikli sahillerinde meydana gelen olaylarda, boğulma tehlikesi atlatan kişilerin, Keşan Devlet Hastanesi’nde tedavi altında olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.