info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tem de Otobüs Devrildi

TEM yolunun Kocaeli’nin Körfez İlçesi geçişinde, yağışın da etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan yolcu otobüsü bariyerlere çarptıktan sonra devrildi. Yan yatan otobüs bu halde asfalt üzerinde yaklaşık 100 metre kaydıktan sonra durdu. Kazada 17 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında, TEM yolunun Körfez İlçesi Kirazlıyalı Mevkii’nde meydana geldi. Tekirdağ’dan Ankara’ya giden Metin Caner Özkan yönetimindeki 39 DY 658 plakalı yolcu otobüsü, yağışın kayganlaştırdığı yolda bir anda kontrolden çıktı ve bariyerlere çarptıktan sonra devrildi. Yan yatan otobüs bu halde TEM’de asfalt üzerinde yaklaşık 100 metre kaydıktan sonra durdu.

Kaza nedeniyle TEM’de tam anlamıyla can pazarı yaşanırken, otobüsteki yolcular çevreden yetişen diğer araçlarda bulunanlar tarafından çıkarıldı. Yaralılar, ambulanslarla İzmit Devlet, Derince Devlet ve Gebze Fatih Devlet hastanelerine kaldırıldı. Hastanelere götürülen yaralı sayısının 17 olduğu bildirildi. Otobüste toplam 40 kişi bulunduğu ve diğer yolculardan bazılarının da ambulanslarda ayakta tedavi edildikleri öğrenildi.

Kaza nedeniyle TEM’in Ankara istikameti yaklaşık 1.5 saat ulaşıma kapalı kaldı. Trafik ekipleri araçları D-100 Karayolu’na yönlendirdi.