info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tugay Komutanı, Öğrenciler İle Birlikte Topaç Çevirdi

Lüleburgaz Bahçelievler İlköğretim Okulu nda topaç çevirme şenliği yapıldı.

Bahçelievler Okulunun basketbol sahasında gerçekleştirilen topaç çevirme yarışmasına Kaymakam Cemalettin Yılmaz, 65.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Uzun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin İnce ve 80 öğrenci katıldı.
Yarışma öncesinde Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Uzun ve Milli Eğitim Müdürü Hayrettin İnce, Okul Müdürü Levent Kılıçaslan topaç çevirerek, çocukluk günlerini bir kez daha yaşadılar.
Bahçelievler İlköğretim Okulu matematik kulübü tarafından düzenlenen yarışma ile ilgili olarak öğretmen Mehmet Organ, çocukları bilgisayar oyunlarından biraz olsun uzaklaştırmak amacıyla bu şenliği düzenlediklerini söyledi.
Topaç çevirme yarışmasında 4-5 sınıflar öğrencileri arasında Elvan Kirici birinci, Türker Koç ikinci ve Zelal  Dinçer üçüncü,  6-7 ve 8. Sınıf öğrencilerinde de Doğukan İşsever birinci, Batıkan Kırcan ikinci ve  Mehmet Dinçer üçüncü oldu.
Yarışmada derece alan öğrencilere ödüllerini Kaymakam Cemalettin yılmaz ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Uzun verdi.