info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vize 6. Tarih ve Kültür Festivali 21-24 Temmuz Tarihlerinde Gerçekleşecek

Ayrıca festivalde "Vize yıldızını arıyor" adlı ses yarışmada yapılacak.

 Vize İlçesinde beş yıldan bu yana coşkulu bir şekilde gerçekleşen Vize Tarih ve Kültür Festivali'nin bu yıl altıncısı yapılacak. 6. Tarih ve Kültür Festivali için Vize Belediyesi geri sayıma başladı. Çok sayıda sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin gerçekleştirileceği festival'de geçtiğimiz yıllarda da yapılan ve büyük ilgi gören Voleybol Turnuvası maçları oynanmaya başladı.
 Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz konu ile ilgili olarak şunları söyledi. "İlçemizde bu yıl 6.'sını düzenleyeceğimiz Vize Tarih ve Kültür Festivali'nin ilk etkinliği olan Voleybol turnuvası start aldı. İlçedeki sosyal yaşamın güçlendirilmesi, kurum ve kuruluşlar arasındaki birlik ve beraberliğin sağlanması, gençlerin spora yönlendirilmesi amacıyla voleybol turnuvası düzenlemeyi uygun gördük.
Geçtiğimiz yıllardaki festivallerimizde de turnuva düzenlemiştik. Bu yıl ki voleybol turnuvamıza da katılım bir hayli yüksek. 21-24 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 6. Vize Tarih ve Kültür Festivalimizde yine birçok etkinlik ve konser halkımıza sunulacak" dedi. 6. Vize Tarih ve Kültür Festivali kapsamında gerçekleştirilen Voleybol turnuvası Ziraat Bahçesi Atatürk Spor Kompleksinde 15 Haziran'dan bu yana devam ediyor.
6. Tarih ve Kültür Festivali"nde sahne alacak sanatçılarda belirlenirken
22 Temmuz Cuma gecesi Hakan Altun, 23 Temmuz Cumartesi gecesi Ziynet Sali ve 24 Temmuz Pazar gecesi Haluk Levent, Vizeliler ile buluşacak. Ayrıca festivalde "Vize yıldızını arıyor" adlı ses yarışmada yapılacak.