info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yağmurlar Yurdu Terk Etti

İşte Meteoroloji’den güncel hava durumu tahminleri

Geçtiğimiz haftalarda yurdu etkileyen yağışlar dünden itibaren yurdu terk etmeye başladı. Doğu Karadeniz'de yerel olarak sürecek yağışlar haricinde yurdun tamamında güneşli bir hava bekliyor. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre son hava durumu detayları... Geçtiğimiz hafta yurdu etkileyen ve bazı bölgelerde sellere neden olan yağışlı hava dalgası geride kaldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı kesimi yüksekleri, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Ordu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Marmara ve Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa.) olarak esmesi bekleniyor.

Meteoroloji’nin tahminlerine göre rüzgarın; Marmara ve Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa.) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.