info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

3 Kişi Tecavüz Etti Şikayetçi Olmadı

3 kişi tecavüz etti dedi, mahkemede şikayetçi olmadı.

Samsun'da para karşılığı cinsel ilişkiye girmek için anlaştığı kişiyle gittiği köyde 3 kişinin tecavüzüne uğradığını ve cep telefonunun zorla alındığını ileri sürerek şikayetçi olan 20 yaşındaki F.B. duruşmada, "Hepsini Allah'a havale ediyorum. Şikayetçi değilim" dedi. Tutuksuz yargılanan üç sanık ise genç kadınla kendi rızasıyla para karşılığı ilişkiye girdiklerini söyledi. Duruşma tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Samsun'da meydana gelen olayda, 21 yaşındaki Ersan A., F.B.'yi telefonla arayarak para karşılığı cinsel ilişkiye girmek için anlaştı. Genç kadını minibüsle alıp Çoraklı Köyü'nde ormanlık bir alana götürdü. Burada tenha bir yere park ettiği minibüsün içinde F.B. ile cinsel ilişkiye girdikleri sırada iddiaya göre arkadaşları 39 yaşındaki Eyüp K. ve 23 yaşındaki Kerim A. da yanlarına geldi. Ersan A. genç kadından arkadaşlarıyla da ilişkiye girmesini istedi. Ancak F.B., kısa sürede 3 kişiyle cinsel ilişkiye giremeyeceğini söyleyerek bu teklifi kabul etmedi. İddiaya göre üç arkadaş F.B.'yi öldürmekle tehdit ederek zorla cinsel ilişkiye girdi. Daha sonra Ersan A. genç kadının telefonunu elinden alarak, kent merkezinde evine yakın bir yerde bıraktı.

POLİSE GİDİP ŞİKAYETÇİ OLDU

Olayın ardından polise giden F.B. üç kişi hakkında şikayetçi oldu. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan 3 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, haklarında Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'güveni kötüye kullanmak ve tecavüz' suçlarından 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Tutuksuz yargılanan sanıklardan Eyüp K., genç kadın ile cinsel ilişkiye girmek için 40 TL'ye anlaştıklarını belirtip, zorla bir şey yapmadıklarını söyledi. Diğer sanık Kerim A. ve Ersan A.'da genç kadınla kendi rızasıyla ilişkiye girdiklerini ileri sürerek beraatlerini istedi.

'ALLAH'A HAVALE EDİYORUM'

Duruşmaya katılan F.B. ise, kendisinin Ersan A.'nın telefonla arayarak cinsel ilişkiye girmek istediğini belirterek şunları anlattı:

"Beni telefonla Ersan aradı ve cinsel ilişki teklifinde bulundu. O zamanlar fuhuş yaparak geçimimi sağlıyordum. Ben de teklifini kabul ettim. Sonra beni minibüsle bir köye götürdü. Burada biz ilişkiye girerken diğer iki sanık geldi. Onlarla da ilişkiye girmemi söyledi. Kabul etmeyince 'Seni bu dağ başında bırakırız. Karşı çıkarsan ölürsün' diyerek beni tehdit ettiler. Geceydi ve çok korkuyordum. Bu yüzden ses çıkarmadım ve benimle zorla ilişkiye girdiler. Ersan ayrıca benim telefonumu aldı ve geri vermedi. Olay benim anlattığım gibi olmuştur. Ancak hepsini Allah'a havale ediyorum. Şikayetçi değilim."

Olayın ardından F.B.'ye, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından 'ruh sağılının bozulmadığına' ilişkin rapor verildiği belirtildi. Mahkeme, sanıkların tutuksuz yargılanmasının devamına ve gelmeyen tanıkların dinlenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.