info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Baba Olmayı Beklerken Şehit Düştü

Hakkari`nin Şemdinli ilçesinde PKK`nın bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Bayram Aksu`nun eşinin 4 aylık hamile olduğu öğrenildi.

BABA OLMAYI BEKLERKEN ŞEHİT OLDU

Uzman Çavuş Bayram Aksu'nun şehit olduğu haberi Samsun'un Yakakent ilçesindeki babaevine ateş düşürdü. Yakakent Mutaflı Mahallesi Çaycıksuyu Yaylası'ndaki ailesine acı haberi Yakakent Kaymakamı Yusuf Gemici ve Alaçam Garnizon Komutanı Üsteğmen Murat Şenyurt verdi.

Acı haberi alan şehidin babası Dursun ve annesi Ünzile Aksu gözyaşlarına boğuldu. Acı haberi alan şehidin yakınları da eve akın etti.

4 yıllık asker olan şehit Uzman Çavuş Bayram Aksu’nun 4 yıllık eşi Derya Aksu'nun 4 aylık hamile olduğu öğrenildi. 10 kardeş olan şehit Uzman Çavuş Bayram Aksu'nun geçen Temmuz ayında Şemdinli ilçesine tayin olduğu belirtildi. Cenazenin nerede toprağa verileceğine ise eşinin karar vereceği öğrenildi.

ŞEMDİNLİ ŞEHİDİ ASTEĞMEN BAYDİLLİ'NİN TERHİSİNE 6 AY KALMIŞTI

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Durak 2.Hudud Bölüğü önündeki Kontrol Noktası'nda PKK'lı teröristler tarafından bombalı araçla gerçekleştirilen saldarısında şehit olan Elazığlı Asteğmen Ömer Baydilli'nin baba evine ateş düştü. Şehit Asteğmen Baydilli'nin terhisine 6 ay kaldığı öğrenildi. 

Şemdinli'deki bombalı saldırıda şehit 10 askerden biri olan Asteğmen Ömer Baydilli'nin Elazığ'ın Doğukent mahallesi 57. sokakta bulunan baba evi bayraklarla donatıldı.

ŞANLIURFA'DA YAŞAYAN ANNESİ FENALIK GEÇİRDİ

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin jandarma kontrol noktasına bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan Özkan Altınok'un acı haberi, Şanlıurfa'da Devteşti Mahallesi'nde oturan annesi Ayten Çalışkan'a da verildi. Şehit oğlunun babası Celal Altınok ile ayrı yaşayan Ayten Çalışkan, askeri yetkililerin verdiği acı haberle fenalık geçirdi. Çalışkan'a sağlık görevlileri tarafından ambulansta müdahale edildi. Çalışkan, yarın toprağa verilecek oğlunun cenaze törenine katılmak üzere Adana'ya gitti.

"BUGÜN TELEFONLA GÖRÜŞTÜM"

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Onbaşı Evren Kara'nın Alaşehir'in Killik Mahallesindeki evinde yas var. Şehidin annesi Mendua Kara (ortada), gazetecilere yaptığı açıklamada, saldırıda şehit düşen oğluyla en son bugün telefonda görüştüğünü anlattı.

ŞEHİT ATEŞİ ÇİVRİL'E DE DÜŞTÜ

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Jandarma Çavuş Mustafa Dobur’un Kahramanmaraş'taki babaevine acı haber verildi. 

Evli olan ve 4 yaşında kızı bulunan şehidin, ailesinin 9 çocuğundan biri olduğu öğrenildi.

Saldırıda şehit olan Jandarma Er Eyüp Hacıoğlu ise 21 yaşındaydı. Acı haber memleketi Malatya'ya ulaştı.

Şehit asker sosyal medyada son olarak, "Ne kimseye muhtaç olduk, ne de kimseye minnet ettik. anamızın duasıyla geldik, hocanın selasıyla gideriz" sözleriyle paylaşım yapmıştı.

Şehitlerden Uzman Çavuş Hasan Aydoğdu'nun Adıyaman'daki ailesine de acı haber ulaştı.

Durak Karakolunun bulunduğu bölgeye gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan askerlerden Aydoğdu'nun, Sümerevler Mahallesi'ndeki baba ocağına acı haber verilirken, şehidin babası Hacı Yusuf ve annesi Fatma Aydoğdu, gözyaşlarına hakim olamadı.

Uzman Çavuş Aydoğdu'nun, 4 yıldan beri ilk görev yeri olan Şemdinli'de görev yaptığı ve bir yıldan beri nişanlı olduğu öğrenildi.