info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İstanbul’da Beklenen Kar Yağışı İçin Geri Sayım Başladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı tahmin haritalarıyla uyardığı kar yağışı dünden itibaren yurdu etkilemeye başladı ve bugün etki alanını genişletiyor. Bu gece saatlerinden itibaren ise kar Megakent İstanbul’u da etkilemeye başlayacak. İstanbul’da kar yağışı hafta sonu etkisini artıracak ve yeni haftanın ortalarına kadar devam edecek.

SOĞUK HAVA DALGASI 21 OCAK’A KADAR İSTANBUL’DA

Yurt genelinde etkili olacak olan soğuk hava dalgası İstanbul’u bir hafta boyunca kesintisiz olarak etkileyecek. Küresel tahmin sistemleri özellikle önümüzdeki pazartesi ve salı günlerinde yoğun kar bekliyor.

KAR KÜREME ARAÇLARI YOLLARA İNDİ

Havaların soğumasıyla birlikte yapılan uyarıların ardından belediyeye ait kar küreme araçları sabah 09.00 itibariyle yollara indi. Her yıl en çok yağış alan Büyükçekmece bölgesinde kar küreme araçları yollarda beklemeye başladığı görüldü.

KAR YAĞIŞI ANADOLU’DA ETKİLİ OLMAYA BAŞLADI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Trakya, Marmara'nın güneyi, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç ve yüksek kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların;

Doğu Anadolu'nun güney ve batısı ile Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Trabzon, Rize, Artvin, Adıyaman, Diyarbakır, Siirt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.dinecektir. Tercih Kılavuzu hükmü gereğince yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve ilgili kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecekti

Daha sonrasında Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmeliğin 25′ inci maddesi doğrultusunda kurumlar “Atamaya Yetkili” amirin onayı ile 5 kişiden oluşan sınav değerlendirme komisyonu kuracaklardır.

Yerleşen adaylara ayrıca bir sınav veya mülakat yapılmayacak, yerleştiği kadronun şartlarını taşıması halinde doğrudan atanacaklardır.

Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde yerleştirildikleri kurum veya kuruluşa teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.