info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İstanbul`da Dolu ve Kar Yağışı

Meteoroloji bugün İstanbul`da karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerinde kar beklendiğini duyurdu. Ankara`da ise kar yağışı aralıklarla etkili olmaya devam edecek.

15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ'NDE KAR YAĞIŞI

İstanbul'da kısa süreli kar yağışı etkili oldu. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişi ve D-100 Karayolu Bostancı mevkiinde aniden başlayan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı. Kısa süreli yağan kar nedeniyle yolda beyaz örtü oluştu.

İstanbul'da Anadolu Yakası'nın bazı bölgelerinde kısa süreli kar yağışı ve dolu görüldü.

BEYAZ ÖRTÜ OLUŞTU

Beykoz ve Üsküdar'da 05.30 sıralarında başlayan kar yağışı kısa süre devam etti. İki ilçenin bazı bölgelerinde ise dolu yağdı. Yağış nedeniyle bazı yerlerde yol kenarlarında beyaz örtü oluştu.

İSTANBUL'DA TRAFİK YOĞUNLUĞU

İstanbul'da trafikte aksamalar yaşanıyor. İBB'nin trafik yoğunluk haritasına göre saat 09.00 sıralarında kentteki yoğunluk yüzde 67'ye ulaştı.

TAKSİM'DE DOLU SÜRPRİZİ

Taksim'de sabah saatlerinde aniden bastıran dolu yağışı yerleri beyaza bürüdü. Sabah evlerinde çıkan vatandaşlar dolu yağışı ile karşılaştı. Hazırlıklı olan vatandaşlar yanlarında bulunan şemsiyeleri kullanarak dolu yağışından korunmaya çalıştı. Hazırlıksız olan vatandaşlar ise aniden bastıran dolu yağışında Taksim Meydan ve İstiklal Caddesi'nde güçlükle ilerlediler.