info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hollanda Malları, Markaları Ürünleri Neler

Türkiye’de Satılan Hollanda Üretimi Gıda , Bankacılık , Finans , Elektronik Giyim, Otomotiv Gibi Bir Çok Sektörde Hollanda Ürünleri Satılmaktadır.

Hollanda hükumeti ve Hollandalı siyasetçilerin yaptıkları saçma uygulamalar nedeniyle Hollanda ürünlerine Türk Halkı tarafından bir protesto yapılması bekleniyor.

Türkiye’de bulunan Hollanda firmaları listesini hazırladık…

Dışişleri bakanı Çavuşoğlu hollanda’ya bazı yaptırımlar yapılacağının sinyallerini verdi. Türk halkı da hollanda Markalarını Protesto için almama kararı alıyor. Sizler için Tükiye’de satılan hollanda ürünlerini araştırdık. Aslında neredeyse bir çok ürün hollanda üretimi diyebiliriz.

Fakat aşağıdaki listedeki tüm ürünlerin çok daha kaliteli Türk Malı ürünler bulunmaktadır. Türkiye’de gıda ,bankacılık ,finans , elektronik giyim, otomotiv gibi bir çok konuda Türkiye’de Hollanda malı ürünler satılmaktadır.

Türkiye’nin Hollanda’dan İthal Ettiği malların başında Traktör ve tarım araçları gelmektedir. Hangi partiden olursak olalım. Bir Türk Bakanına hiçbir ülke bu şekilde davranamaz. Tüm Türkiye Tavrını Göstermelidir!

Listede hollanda üretimi olan markalar ve ürünler listelenmiştir.

Hollanda Üretimi Olan Gıda Markaları:

Perfetti Markası: Şekerleme ve Çiklet üreten bir firmadır. Merkezi hollanda’dır. Türkiye’de şekerleme ve sakız piyasasını elinde bulundurmaktadır. Center Fresh, Broklyn, Vivident, Mentos, Chupa Chups, Big Babol gibi markalar hollanda üretimi olan markalardır.

Unilever Kimya: 1930 yılında kurulan unilever firmasının %50 ortağı hollanda’lılara aittir. Diğer %50 ortaklığı ise Yahudi asıllı İsraillilere aittir. Türkiye’de temizlik malzemesi , kişisel bakım malzemesi , yağ ,dondurma gibi bir çok ürünü bulunmaktadır.

Algida, Calve, Carte Dor, Clear, Fruttare, Max, Rinso, Cif, Elidor, Sana,AXE, Becel, Cif, Domestos, Dove, Knorr, Lipton, Vaseline, Yumoş, Lipton, Becel , Signal

 

Hollanda Üretimi Olan Alkol Markaları:

Heineken (Hollanda’nın meşhur birası) Bir çok markette satılmaktadır.

Hollanda Bankaları ve Finans Şirketleri

 NN Sigorta ,ING Bank, Credit Europe Bank Bankalar tamamen hollanda sermayelidir. Hollanda’lı bankalar arasdında en çok tanınan ING Bank’tır.

Hollanda Turizm ve Taşımacılık şirketleri

KLM Royal Dutch Airlines , Martinair KLM Royal Dutch Airlines Türkiye’de havacılık konusunda önemli bir yeri vardır. Hollanda ,Almanya ,Belçika gibi ülkelere uygun fiyatlı uçuşları bulunmaktadır.

Hollanda Giyim ve Kıyafet Markaları

C&A markası Hollanda merkezli bir firmadır. Türkiye’de bir çok satış mağazası bulunmaktadır.Giyim konusunda uygun fiyatları ile öne çıkmaktadır. Head kayak malzemeleri ve tenis raketleri Atasun Optik Hollanda Firmalarından Grandvision şirketinin iştirakidir. 

Hollanda Üretimi Otomotiv Traktör Markaları

DAF Kamyon, Massey Ferguson Traktör, New Holland Traktör Türkiye’deki traktör sektörünü Hollanda markaları elinde bulundurmaktadır. Türkiye’de kullanılan tarim araçlarının %95 i Hollanda üretimi araçlardır.

,

Hollanda Markası Benzinlikler

Shell, Pertol Ofisi Mart ayının başlarında Hollandalı bir firmaya satıldı. Shell benzinlikleri Türkiye’de en yaygın benzin istasyonlarından biridir.

Hollanda Merkezli Elektronik Şirketleri  Philips, TomTom navigasyon cihazı