info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

13.Uluslararası Tekstil ve Hazır Giyim Sempozyumu İzmirde Yapılıyor

İzmir Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü tarafından 30 yılı aşkın bir süredir geleneksel olarak düzenlenen “Uluslararası İzmir Tekstil ve Hazır Giyim Sempozyumu”nun on üçüncüsü 02-05 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlenecek.

Türkiye'nin adını başarılı bir şekilde duyuran ve dünyada övgüyle söz ettiren Uluslararası İzmir Tekstil ve Hazır Giyim Sempozyumu tekstil dünyası katılımcıları ile gerçekleşecek.
Sempozyuma;  farklı ülkelerden yüzlerce akademisyen, hazır giyim sanayinde çalışan üst ve orta düzey yöneticiler ve  işverenler katılacak. Yurt içi ve yurt dışında birçok kurumun ilgi gösterdiği sempozyumda sektörün problemleri, teknolojik gelişmeler uluslararası bilgi transferleri uzmanlar tarafından paylaşılıyor.
 
Programda fonksiyonel ve teknik tekstillere yönelik; Ege Üniversitesi, Tekstil Mühendisliği Bölümü’nün de ortak olduğu Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programı Projesi olan 2BFUNTEX, oturumu düzenlenecek. Bu oturumda tekstiller konusundaki mevcut potansiyelin ortaya çıkarılması ve fonksiyonel tekstil malzemelerinin pazarda yerini almasını hızlandırma yolları üzerinde durulacak.