info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Egesem’den Sağlık Bakanlığı Onaylı İlk Yardım Eğitimi

Küçük ya da büyük herkesin bilmesi gereken ilk yardım eğitimi, EGESEM’de başlıyor

Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) ve İzmir Tabip Odası İlk Yardım Eğitimi Merkezi ortaklığıyla İlk Yardım Eğitimi kursu verilecek.
 
Küçük ya da büyük herkesin bilmesi gereken ilk yardım eğitimi, EGESEM ve İzmir Tabip Odası İlk Yardım Merkezi ortaklığıyla 26 Ekim 2013  Cumartesi günü başlayacak. Sağlık Bakanlığı sertifikalı olan eğitim, iki gün sürecek. Hasta/ yaralı olan bireyleri değerlendirme, temel yaşam desteği, kanamalarda, yaralanmalarda, bilinç bozukluklarında, zehirlenmelerde, hayvan ısırmalarında ilk yapılması gerekenler; yanık, donma ve sıcak çarpmasında ilk müdahale; kırık, çıkık, burkulmalarda ve göze, kulağa, buruna yabancı cisim kaçmasında nelerin yapılması gerektiği anlatılacak.
 
Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi EGESEM salonunda yapılacak olan eğitime temel ilk yardım yöntemlerini öğrenmek isteyen herkes katılabilecek. Kurs sonunda katılımcılara” ilk yardımcı sertifikası” ve “ilk yardımcı kimlik kartı” verilecek. 
 
                                             
Murat ÜRTEKİN
SEVGİLİ OKUYUCULARIM,BUNDAN SONRA SİZLERE İZMİR'DEN,EĞİTİMİN KALBİ EGE ÜNİVERSİTESİNDEN DE HABERLER SUNACAĞIZ.YAKIN ZAMANDA OKUYUCULARIMIZI TÜM TRAKYA İLE,HATTA TÜM TÜRKİYE İLE BULUŞTURACAĞIZ.SİZ HABERE DEĞİL,HABER SİZİN AYAĞINIZA GELECEK.
Kaynak : Murat Ürtekin